HEM’den tarihi başarı

21 Haziran 2014 13:57

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Eğitimde Kalite Ödülleri kapsamında 81 şehirdeki kurumlar arasında Isparta Halk Eğitim Merkezi, ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorisinde 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Isparta HEM, istihdama katkı sağlayan kurum olarak değerlendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Eğitimde Kalite Ödülleri kapsamında 81 vilayetten ilk 10’a giren kurumlar “Yılın Kaliteli Ekibi” ve “Yılın Kaliteli Kurumu” kategorilerinde Türkiye derecesi için yarıştı. Bu kapsamda Yılın Kaliteli ekibi kategorisinde Isparta 1’incisi olan Isparta Halk Eğitim Merkezi (HEM), Türkiye 3’üncüsü olarak çok büyük bir başarıya imza attı. Ankara Başkent Öğretmenevi’nde düzenlenen Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi 10. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Emin Arseven ve müdür yardımcıları katıldı.

BAKAN AVCI’DAN DİĞER KURUMLARA MESAJ

Törende konuşan Bakan Avcı program kapsamında ödül alacak okullarının kaliteli ilan edilmesinin, diğerlerinin aksi yönde nitelendirildiği anlamına gelmeyeceğini vurguladı. Bu çalışmaların varlık sebebinin örnek çalışmalarının dikkate sunulması olduğunun belirten Avcı, raporların, tüm kurumların faydalanması için etkileşime açılacağını söyledi.

ISPARTA HEM’İN ADINI TÜRKİYE’YE DUYURDULAR

Bakan Avcı, konuşmasının ardından dereceye giren kurumlara ödüllerini takdim etti. Bu kapsamda ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorisinde ilk 10’a kalan kurumlar arasından Isparta Halk Eğitim Merkezi 3’üncülük ödülünü aldı. Ödülü HEM Müdürü Mehmet Arseven alırken, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can ile birlikte aldı. Arseven, Isparta HEM’in başarısını Türkiye’yi duyurdukları için çok mutlu olduklarını belirtti. 

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN KURUM

Bu arada Türkiye genelinde 40 bin kurum arasından 3’üncü olmayı başaran Halk Eğitim Merkezi’nin istihdama katkı sağlayacağı eğitim vermesiyle dikkatleri topladı.

 

 

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...