Özcan Pınarcı yeniden Başkan

6 Ekim 2012 13:33

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ISİAD) 2. Olağan Genel Kurulu 4 Ekim 2012’de  dernek merkezinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı açılış konuşmasını yaptı. Bu konuşmada Pınarcı, görev yaptığı iki yıl içinde üyelerine hem ticari hem de sosyal konularda katkı yapacak çalışmalarda bulunduklarını söyleyerek üyelere verdikleri destek için yönetim kurulu adına teşekkür etti. Açılış konuşmasından sonra Divan Başkanlığının teşekkülüne geçildi. Divan başkanlığına seçilen Hasan Alper Nuri Bayhan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporunu okuması için ISİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya’ya söz verdi. Sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu ibra edildi. Gelir gider hesapları müzakere edildikten sonra yeni dönem çalışma programı okundu.

ÖZCAN PINARCI YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 2. Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Özcan Pınarcı yeniden başkanlığa oybirliği ile seçildi. ISİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Özcan Pınarcı- Yönetim Kurulu Başkanı

Salih Sarıkaya- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

H.Hüseyin Uslu- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Mehmet Yüceer- Üye

Mesut Emiral- Üye

Turan Toklu- Üye

Mustafa Yaşar Sarman- Üye

Mustafa Baş- Üye

Bedirhan Yavuz- Üye

Zekeriya Çınar- Üye

İbrahim Bilgiç- Üye

Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu seçiminden sonra söz alan Özcan Pınarcı tüm üyelere kendilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Son olarak Divan Başkanı Hasan Alper Nuri Bayhan divan tutanağını imzalayıp tüm üyelere katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra genel kurulu bitirdi.

Bu haber 1790 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...