Basketbolda lig heyecanı

6 Ekim 2012 13:33

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde heyecan 3 Kasım tarihinde başlayacak.  Ligde Isparta’yı temsil edecek olan Elit Gençlikspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genç Basketbolcular ligin ilk maçında Bilecik deplasmanına çıkacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde kuranın çekiminin ardından Isparta’yı temsil edecek olan Elit Gençlikspor, çalışmalarına başladı. 3 Kasım’da başlayacak ligde turuncu-beyazlılar, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya Gençlik, Bilecik Belediyespor Gençlik Spor Kulübü, Antalya Kepezspor Kulübü, Ankara Yücetepespor ve Ankara Doruk Güneşspor Kulübü ile kozlarını paylaşacak.

5. Grup’ta yer alan temsilcimiz 3 Kasım’da deplasmanda Bilecik Belediyespor Gençlikspor Kulübü ile karşılaşacak. 2. haftayı bay geçecek olan turuncu-beyazlılar, 3. haftada Kepez Belediyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Elit Gençlikspor Kulübü, 4. haftada Anadolu Üniversitesi’ni ve 5. haftada Kütahya Gençlik’i ağırlayacak.

Takımı Isparta basketbolunun başarılı isimlerinden Antrenör Metin İnal çalıştıracak. Çalışmalarına başlayan takım antrenmanlarını 6 Mart Spor Salonu’nda yapıyor.

Bu haber 1777 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...