Başkan Tütüncü muhtarlarla bir araya geldi

27 Haziran 2014 13:59

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinledi hem de yaklaşan Ramazan Ayı için fikir alışverişinde bulundu.

Dün akşam 21:00’de Belediye Meclisi Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Tütüncü ;’Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Mahallelerimizdeki sorunlarımızı daha hızlı çözebilmek ve mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek için muhtarlarımız ile dirsek temasında bulunuyoruz. İlçemize yakışır en güzel  hizmetleri kazandırabilmek için var gücümüzle çalışmaya da devam ediyoruz.Ayrıca Yaklaşan Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmek,vatandaşlarımızın arasındaki sosyal bağı güçlendirmek için muhtarlarımızla bir toplantı düzenledik ve kendilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

Mahalle Muhtarları ise kendilerine olan çözüm üreten yaklaşımlarından dolayı ve kendilerinin isteklerini en aktif ve hızlı bir şekilde çözümlediğinden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkürlerini ilettiler.

 

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...