Kimse Yok Mu Derneği Isparta İyilik Noktası açıldı

27 Haziran 2014 14:00

Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun'  sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına başlayan başlatan Kimse Yok Mu, Ramazan coşkusunu tüm Türkiye’de, 5 kıtada 110 ülkede yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan çalışmalarıyla yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olan Kimse Yok Mu, bu ramazanda gönüllülerinin de desteği ile dünyanın dört bir yanındaki yetimlere Ramazan bereketi götürecek. Ramazan ayı boyunca 400 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Kumanyası ulaştırmayı hedefleyen Kimse Yok Mu, 2 milyon 500 bin kişiye de sıcak yemek ikram edecek ve 50 bin kişiye bayramlık yardımında bulunacak.

BU RAMAZAN RAHMET ŞEMSİYENİZİ

PAYLAŞMANIN BEREKETİYLE DOLDURUN

Bu Ramazan Rahmet Şemsiyenizi Paylaşmanın Bereketiyle Doldurun'  sloganıyla 2014 Ramazan kampanyasına çalışmalarına başlayan Kimse Yok Mu, binlerce gönüllüsü ile Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ilk elden ulaştıracak. Tüm Türkiye'de ve dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayında da yalnız bırakmayan Kimse Yok Mu gönüllüleri, tüm iyilikseverleri paylaşmanın bereketine davet ediyor.

Kimse Yok Mu, bu yıl 5 kıtada 110 ülkede ve tüm Türkiye'de Ramazan coşkusunu yaşatacak. Kimse Yok Mu gönüllüleri bu Ramazanda da 400 bin ihtiyaç sahibine Ramazan Kumanyası, 2 milyon 500 bin kişiye sıcak yemek ve başta yetim çocuklar olmak üzere 50 bin kişiye bayramlık hediye edilecek

KİMSE YOK MU RAMAZAN'A HAZIR

Kimse Yok Mu derneği Isparta İyilik Noktası Isparta İlimizde 500 Gıda kolisi dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Isparta İlimizde ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını en kısa zamanda alabilmeleri amacı ile Isparta iyilik noktasını faaliyete geçirdi. 11 ayın sultanı Ramazan ayının heyecanı ile her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı girmeden mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Geçen yıllar 100-150 adet gıda kolisi dağıtırken Bu yıl Ramazan ayında Isparta ilimiz ve ilçelerinde de 500 aileye Gıda Yardımı ve 500 kişiye giyim yardımını her Ramazan ve bayramda olduğu gibi dağıtıma devam edilecektir.

Isparta ilimiz ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği 1500 kişiye iftar yemeği verilecek  olup, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 

Kimse Yok Mu derneği Isparta İli Sorumlusu Mustafa ÇOBANOĞLU yaptığı açıklamada belediyemize ramazan ayı müddetince derneğimizin tanıtımını yapmak mağdur müracaatlarını almak hayırseverlerden yardım toplamak amacı ile yardım standımızı koyabileceğimiz yer talebinde bulunduk.

İhtiyaç sahiplerimizin gıda giyim yardımlarını alabilecekleri giyim mağazası ve gıda marketi kurabileceğimiz İyilik Noktası açmak amacıyla belediyemize ait işyerlerinden 100 ila150 m2işyeri tahsisinde bulunduk. İnşallah belediyemizin yardım ve gayretleri ile bütün ihtiyaç sahiplerine ulaşılacaktır dedi.

BU RAMAZAN DA SOFRANIZDA BİR YETİME YER AÇIN

Tüm Türkiye'de ve110 ülkede Ramazan bereketini paylaşan Kimse Yok Mu, 46 ülkede de yetimlere ulaşacak. "Bu Ramazanda siz de sofranızda bir yetime iftar yer açın"  diyen Kimse Yok Mu gönüllüleri Arnavutluk, Benin, Bosna Hersek, Burundi, Çad, Demokratik Kongo, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Etiyopya, Fil Dişi, Filistin, Gana, Gine, Güney Afrika, Güney Sudan , Karadağ, Kanada, Kamboçya, Kamerun, Kenya, Kırgızistan, Kosova, Liberya, Madagaskar, Malawi, Mali, Mısır, Moğolistan, Mozambik, Myammar, Nijer, Nijerya, Pakistan, Panama,  Ruganda, Senegal, Somali, Sri Lanka, Sudan, Suriye, Tanzanya, Tayland, Uganda, Venezüella,  ve Yemen'de yetimlerde sofralarına kucak açacak.

BİR İFTAR 5 LİRA

Kimse Yok Mu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak Ramazan Bereketini paylaşmak isteyenler, 5777'ye bir SMS göndererek 5 TL karşılığında bir kişiye iftar verebilecek. Türkiye dışında 110 ülkede iftar vermek isteyenler ise 4 dolar karşılığında iftar verebilir. Ramazan'ın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırseverler, Kimse Yok Mu'ya 444 4 593 numaralı telefon numarasından veya www.kimseyokmu.org.tr adresinden bağışta bulunabilirler.

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...