İdeal Dil Merkezi 30 Haziran´da yaz kurslarına başlıyor

27 Haziran 2014 14:01

İdeal Dil Merkezi 30 Haziran'da başlatacağı dil kursu için inanılmaz bir kampanya başlattı.

Haftada 8 saat ve 8 hafta boyunca sürecek olan ve İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri için eksik tamamlama ve kendini geliştirme eksenli kursun ücreti 500 TL yerine sadece 250 TL olarak belirlendi.

Üstelik kurs kampsamında yabancı hocalar eşliğinde konuşma saatleri ve çeşitli aktiviteler de öğrencilere önemli bir pratik olanağı sunmuş olacak.

Konuyla ilgili olarak İdeal Dil Merkezi Kurucu Müdürü Muhammet Günel, "Yaz kursalarımız 30 Haziran'da başlayacak. 8 hafta boyunca sürecek olan kurslarımız, haftada 8 saat olarak planlandı. Derslere SDÜ'den deneyimli hocalarımız girecek. Öte yandan yabancı hocalar eşliğinde konuşma saatleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Yaz kurslarının İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için kendini geliştirme ve eksik tamamlama anlamında çok önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Günel, "Biz ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için inanılmaz bir fırsat sunduk. Yaz kurslarımızın ücretini 500 TL değil, 250 TL yaptık. Bu inanılmaz fırsattan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz ve velilerinin bir an önce kayıt yaptırarak bu fırsatı değerlendirmelerini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaz kursları ile ilgili ayrıntılı bilgi 0 246 218 16 50 - 0 535 704 08 65 numaralı telefonlardan ve Hata! Köprü başvurusu geçerli değil.isimli internet sitesinden de edinilebilir.

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...