Engelli çift kına gecelerinde doyasıya eğlendi

27 Haziran 2014 14:09

Tüm engelleri aşarak, aşklarını nikahla taçlandıran yürüme engelli Ersan ve Gülşen'i düğünleri oldu.  Çiftin kına gecesinde yüzüklerini oryantiring sporcusu olan Ersan'ın antrenörü Önder Balta taktı.

İnternette başlayıp, akaryakıt istasyonunda taktıkları yüzükle devam eden yürüme engelli  Gülşen Uludağ ile Ersan Ertan'ın aşkları önceki gün nikahlarının kıyılmasının ardından dün de kına gecesi ile taçlandırıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Halife Sultan Mahallesi'ndeki kına gecesinde, Gülşen ve Ersan dans etti. Hareketli türküler eşliğinde oynadı. Yakınları da onların mutluluğuna ortak oldu.   Çiftlerin kavuşmasında büyük rol oynayan Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç de onları yalnız bırakmadı.  

ERSAN’I BİRİNCİ YAPMA SÖZÜ ALDI

Çiftlerin yüzüklerini, aynı zamanda oryantiring sporcusu olan Ersan'ın antrenörü Mustafa Kemalpaşa Belediyesi Spor Sorumlusu Önder Balta taktı. Balta, yüzükleri takmadan önce  Gülşen'e  "Biz Ersan'ı vermek istemedik ama sen ısrarla almak istedin. Ersan benim için çok değerli bir sporcu onu çok iyi yerlere getirdik. Türkiye dördüncüsü oldu ama sen Isparta'dan birinci çıkarmaya söz ver" dedi. Gülşen'in söz vermesinin ardından yüzükler takıldı. Dün'de öğleden sonra  gelin alma töreni yapıldı. Gülşen ve Ersan bundan böyle Muhtar Kadriye Bilgiç tarafından tadilatı yaptırılan ve eşyalarla donatılıp engelsiz hale getirilen evlerinde yaşamlarını sürdürecek.    

 

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...