“Karşılıklı işbirliğine hazırız”

30 Haziran 2014 13:08

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve heyeti, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD’ın Isparta Şubesi’nin açılışını yapmak amacıyla şehre gelen Genel Başkan Nail Olpak ve yöneticiler ile Isparta heyeti Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Bugüne kadar MÜSİAD’ın Isparta’da teşkilatlanmasının bulunmadığını ve bugün derneklerinin Isparta Şubesi’nin açılışını yapacaklarını söyleyen Genel Başkan Nail Olpak, “Derneğimizin bugün Isparta’da açılışını gerçekleştireceğiz. Bundan sonra da dernek olarak Isparta’da faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Olpak, işadamları olarak Isparta’ya katkı sunmaya hazır olduklarını ve belli konularda belediyeden destek bekleyebileceklerini kaydetti.

MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da şehre işadamlarının yapacakları yatırımlar için üzerlerine düşen her türlü yardıma Isparta Belediyesi olarak hazır olduklarını belirtti. Başkan Günaydın ayrıca ilerleyen günlerde Isparta’da ulusal ya da uluslararası bir fuar yapılmasını arzu ettiklerini ve bununla ilgili olarak da Gökkubbe Fuar alanını yaptıklarını aktardı.

Görüşme karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

 

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...