“30 yıl sonraki Isparta’yı planlayanlar sadece kağıt üzerinden plan yapıyorlar”

30 Haziran 2014 13:11

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, şehir hastanesi projesine Isparta Belediyesi'nin hiç bir zaman engel olmadığını söyledi. Yalçın, "Ben Isparta halkının bu hastaneye kavuşacağını sanmıyorum" dedi.   

Kapatılan  Sümer Halı Fabrikası sahası üzerinde inşa edilecek 755 yataklı şehir hastanesi inşaatının başlamamasına neden olarak gösterilen  Belediye arsasının tapusu ,  Başkan Yusuf Ziya Günaydın tarafından devredilmişti.  AK Parti Milletvekili Recep Özel, hastane inşaatının gecikmesine neden olarak Belediyeyi göstermişti.   Ayrıca Başkan Günaydın'ın parayı almadan tapuyu verdim açıklamasına ' o zaman parayı iade edelim' göndermesinde bulunmuştu.

ISPARTA BU HASTANEYE KAVUŞAMAZ

MHP İl Başkanı İsa Yalçın,  bu gelişmelere yönelik bir gazetecinin sorusuna, " Ak Parti,  12 senelik iktidarlığı boyunca bölge hastanesi dedi bu sene şehir hastanesi oldu ileride adı yine değişir. Ben Isparta halkının bu hastaneye kavuşacağını sanmıyorum" dedi.

ASLA ENGEL OLMADIK

Isparta Belediyesi'nin  şehir hastanesine hiçbir zaman engel olmadığını kaydeden Yalçın, ". 12 yıldır devletin para kaynaklarını nereye kullandığı belli olmayan iktidara da arsayı vermeden önce başkanımız düşünmüş ve fikir alışverişinde bulunmuştur.  Bunun sonucunda arsanın parasını almadan tapusunu kendilerine devretmiştir. Başkanımız Isparta’ya gelen her hizmeti onaylar" diye konuştu.

RECEP ÖZEL RAHAT OLSUN       

1/100000 ölçekli ÇDP ile ilgili hükümete bağlı bakanlığın proje yaptığını  bunu eleştirisini de Milletvekili Recep Özel'in  yaptığını kaydeden Yalçın, "Ben bunu anlayamıyorum. 30 yıl sonra ki Isparta’yı planlayanlar sadece kağıt üzerinden plan yapıyorlar. Isparta’nın kırsalını, köylüsünü düşünmeden plan yapıyorlar. Kabataslak bir çalışmayı Isparta’ya uyduracaklardı. Recep Özel rahat olsun biz ne yaparlarsa yapsınlar takipçisi olacağız" görüşünü iletti.

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...