“Bugüne kadarki çalışmalara ilave katma değer katacağız”

30 Haziran 2014 13:12

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta İl Temsilciliği’nin açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati, MÜSİAD’ın Isparta’ya ayrı bir güzellik katacağını belirterek, “Isparta’nın gül kokusu daha uzaklara yansıyacaktır” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta İl Temsilciliği, dün Bahçelievler Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan dernek binasında düzenlenen törenle açıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Törenin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, törene iştirak eden herkese teşekkür ederek, bundan sonra önemli işlere imza atacaklarını bildirdi.

ISPARTA’YA İLAVE KATMA DEĞER İÇİN

 HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise açılış programında sürprizler olduğunu ancak kendisi için bunlardan üçünün ayrı bir anlam ifade ettiğini belirtti. Olpak, “Birincisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati beyin bu açılışta bizi yalnız bırakmamasıydı. Diğeri ise Gölhisarlı Burdur’dan hemşehrim  Milletvekilimiz Bayram Özçelik beyin bir sürpriz yaparak bizi yalnız bırakmamasıydı. Sembolik kurdele kesimiyle birlikte MÜSİAD’ın faaliyetlerinin başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra biz genel merkeziyle, sizler de buradaki üyelerimiz olarak Isparta’ya bugüne kadar çalışmalara ilave katma değer katmak üzere hep beraber olacağız” dedi.

ISPARTA’NIN GÜL KOKUSU UZAKLARA YANSIYACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati  de Isparta’da tatlı bir karşılama olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti. Açılışa kendisi açışından farklı güzellikler katan şeylerin olduğunu ifade eden Nebati,  “İlk başta MÜSİAD’ın çok değerli Genel Başkanı Nail Olpak ağabeyimizle buradayım. Diğer taraftan Isparta’nın ve Burdur’un çok değerli valileri okuldaşlarım, yıllardır Mecliste aynı sıraları paylaştığımız Isparta milletvekilim, aynı zamanda sürpriz yaparak Burdur’dan buraya gelen Burdur Milletvekilim. Bundan daha iyi ve daha lezzetli bir açılış olamaz. MÜSİAD Isparta Şubesi’nin çok değerli katkılarının olacağını biliyor ve hissediyorum. Isparta’ya bir güzellik katacaktır. Isparta’nın gül kokusu daha uzaklara yansıyacaktır. O yüzden bu açılışın Isparta’ya, Türk ekonomisine ve dünyaya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, MÜSİAD’ın Isparta ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Konuşmalarının  ardından İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’nın yaptığı duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek, MÜSİAD Isparta Temsilciliğinin açılışını yaptı. Açılıştan sonra hep birlikte temsilcilik binası ziyaret edildi. Ziyaretin ardından protokol üyeleri Hayırlar Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra Barida Hotels’deki Gala Programına katıldılar.

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...