Başkan Şengöl’e ziyaretler sürüyor

30 Haziran 2014 13:17

30 Mart 2014 Yerel Seçimi’nden sonra başkanlığa gelen Ömer Şengöl’e ziyaret ilgisi yoğunluğunu yitirmeden sürüyor.

Kurumlarımıza ve halkımıza daima açık tutulan başkanlığımıza ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor.

24.6. 2014 Salı günü Memur-Sene bağlı Isparta İli MEM-BİR-SEN Başkanı Kadir Bayar başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Belediyemiz Personel İşleri Müdürü ve MEM-SEN-BİR üyesi Semra Güngör eşliğinde gerçekleşen bu ziyarette Eğirdir Belediyesi’nde sendikaya üye olanların durumları görüşülmüştür. Bu konuda söz alan Başkan Ömer Şengöl, “Sivil örgütlere bakış açımız her zaman olumlu olmuştur. Hak, sosyal bir nitelik olup her kişinin peşinde olması gereken bir değerdir. Bu yüzden belediyemiz bünyesinde sendikanızla ilgili üyelerin hangi hakları varsa bizce geçerlidir.” demişlerdir.

Başkan Kadir Bayar’dan sonra başkanlığımızı ilçemiz okullarından Atatürk İÖO ve Mehmet Akif Ersoy İÖO ziyaret etmiştir. Samimi bir hava içinde geçen günlük konuşmaların ardından dile getirilen okul ihtiyaçları üzerinde durulmuştur. Bu anlamda, bir sonraki eğitim-öğretim için yapılacak hazırlıklara her türlü desteği vereceğini söyleyen Başkan Ömer Şengöl’e, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz, içten teşekkürlerini sunmuşlardır.

 Mehmet Akif Ersoy Okulu öğretmenlerinin, “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!..” ifadesi doğrultusunda getirdikleri baklava takdiminden sonra Başkan Ömer Şengöl, öğretmenleri kapıya kadar uğurlamıştır.

 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...