Iyaşpark’ta Ramazan Ayı etkinlikleri

30 Haziran 2014 13:25

11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelmesiyle birlikte Isparta ve bölgenin nezih yaşam alanı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde birbirinden renkli ve nostaljik etkinlikler hazırlandı.

Bu özel ayın manevi  atmosferini ziyaretçilerine yaşatabilmek amacıyla 28 Haziran Cumartesi günü başlayıp, 20 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlikler planlayan Iyaşpark AVM her yıl olduğu gibi bu yılda Isparta ve bölge halkı için çekim merkezi haline geliyor. Her yıl Ramazan ayında Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programları ile eski ramazanlar yeniden yaşanıyor. Bu yıl da  Ramazan ayı boyunca her akşam iftar saatinde fasıl dinletisi, gündüzleri de İyaşam Tiyatro ekibinin gösterileri ve Türk sinemasına ait eski Türk filmi gösterimleri sergilenecek. Hafta sonlarında ise birbirinden eğlenceli özlenen Ramazan eğlenceleri Iyaşpark AVM’de sizlerle buluşuyor. Kafkas ekibi gösterileri, semazen ekibi gösterileri, otantik şovlar ve sıra gecesi programları ile özlediğiniz Ramazan eğlencelerini Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yaşayacaksınız.

Ramazan ayı boyunca Iyaşpark AVM’de yapılacak olan gösteri programı aşağıdaki şekilde olacak:

HER GÜN SAAT:  15.00-17.00’de  TÜRK FİLMLERİ GÖSTERİMİ

HER GÜN SAAT:  17.00-18.00’de   İYAŞAM TİYATRO EKİBİ GÖSTERİLERİ

28 HAZİRAN CUMARTESİ SAAT: 15.30’da  KAFKAS EKİBİ GÖSTERİSİ

29 HAZİRAN PAZAR SAAT: 15.30’da   SEMAZEN GÖSTERİSİ

05 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 15.30’da  KAFKAS EKİBİ GÖSTERİSİ

06 TEMMUZ PAZAR SAAT: 15.30’da  OTANTİK SHOW (12 Çift Yöre Oyunlar+Davul Show+Semazen)

12 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 21.00’de  SIRA GECESİ

13 TEMMUZ PAZAR SAAT: 15.30’da  OTANTİK SHOW (12 Çift Yöre Oyunlar+Davul Show+Semazen)

 19 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 15.30’da  KAFKAS EKİBİ GÖSTERİSİ

20 TEMMUZ PAZAR SAAT: 15.30’da  SEMAZEN GÖSTERİSİ

Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, 1.500 araçlık açık ve kapalı otoparklarıyla ziyaretçilerine güvenli ve rahat bir alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor. Isparta’da mimarisi, mağaza karması ve sosyal alanlarıyla vazgeçilmez bir buluşma noktası olan Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ücretsiz müşteri servisleriyle ulaşılabilmektedir.

 

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...