Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Kurulu yapıldı

2 Temmuz 2014 15:48

12 yıldır Türkiye Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Genel Sekreterlik görevini başarıyla yürüten Adnan Kocabaş, 9. olağan genel kurulda delegelerin büyük teveccühünü kazanarak şube başkanlığına seçildi. Kocabaş’ın bu başarısı Isparta sendika camiası başta olmak üzere Antalya, Isparta ve Burdur il özel idaresi işçileri arasında büyük sevinçle karşılandı.

Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Mali Sekreteri Ramazan Ağar, Yol-İş Sendikası Mali Sekreteri Yusuf Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 9. olağan genel kurulda mevcut başkan İsmail Kepez ve Adnan Kocabaş’ın listeleri yarıştı. 115 delegeden 75 delegenin oyunu alarak şube başkanlığına seçilen Adnan Kocabaş 4 yıl süreyle bu görevi yürütecek.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Adnan Kocabaş, Antalya’ya kadar gelerek destek veren Isparta Türk-İş Temsilcisi Sadık Kaya ve Isparta Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt’a teşekkür etti. Kocabaş konuşmasında; “Öncelikle destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet adına yapılan bayrak yarışıdır, ben bayrağı 12 yıldır beraber çalıştığım İsmail Kepez başkanımdan devralırken, bende aynı şekilde 12 yıldır yürüttüğüm genel sekreterlik görevimi Burdur İl Özel İdaresinden Mustafa Kıncal’a devrediyorum. Biz Antalya, Isparta ve Burdur İl Özel İdare çalışanları olarak bir aileyiz. Amacımız burada çalışan işçi arkadaşlarımızın alın terini korumak ve aynı zamanda hizmet sunmakla yükümlü olduğumuz kesime de en iyi hizmeti sunmaktır. Allah yardımcımız olsun” dedi. 

 

Bu haber 1135 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...