Şengöl; “Bir başkanın yaptığını diğer başkan yıkar zihniyeti yok bizde”

4 Temmuz 2014 18:08

Spor Özel’e konuk olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 5 yıllık arada Eğirdir’de sporun bittiğine dikkat çekerek, “Eğirdir yeniden eski günlerine dönecek” dedi.Önemli açıklamalarda bulunarak, Eğirdir’in spor turizmi merkezi olması için çalışmalara başlanıldığını bildirdi. Şengöl, tüm spor dallarına destek olacaklarını söyledi

Kanal 32 ekranlarında her Salı yayınlanan Levent Doğan ile Spor Özel Programına konuk olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, önemli açıklamalarda bulundu.

5 YILLIK ARADA EĞİRDİR’DE SPOR BİTTİ

4. dönem başkanlık yapacak olan Şengöl, 5 yıllık arada Eğirdir’de sporun bittiğine dikkat çekti. Seçime 5 kala eski başkan göstermelik destekte bulunduğunu belirten Başkan Şengöl, “Son günlerde malzeme yardımından başka ne yapıldı? Eğirdir spor turizminin merkeziydi. 5 yıl boyunca bu çimler ağladı. Spor projelerimiz yarıda kaldı. Şimdi bizi geçmişte eleştirenler sporsuz ve hareketsiz bir ilçeyi görünce etkinlik istiyorlar” dedi.

HALI SAHALARDA FUTBOL COŞKUSU YENİDEN YAŞANDI

Voleybolda 1. Ligin eşiğinden dönüldüğünü ve futbolda da seçimleri kaybettikten sonra 3. Lige Terfi maçlarına eski başkan tarafından gönderilmediğini söyleyen Şengöl, “Şimdi bırakın profesyonel ligde takımımızı, Eğirdir’de bütün faaliyetler sonlandırılmış. Şimdi biz gelir gelmez Halı Saha Turnuvaları düzenledik Hem küçükler, hem gençler ve hem de büyüklerde turnuvalar gerçekleştirildi. Halı Sahalarda futbol coşkusu yeniden geldi. Ayrıca Eğirdir Belediyespor olarak futbol okulu açtık. İşte bu gençler gelecekte hepsi önemli yerlerde olacak” diye konuştu.

“MANTIKLI OLAN HER ÇALIŞMAYA İMZA ATARIZ”

Görevleri süresince Eğirdir Triatlonun uluslar arası yapıldığını hatırlatan Başkan Şengöl, “Bizim yokluğumuzda Triatlon Türkiye çapında yapıldı. Zar zor yapılırken, uluslararası sporcular Eğirdir’e gelemedi. Yine Uluslar arası Plaj Voleybolu turnuvası yapılmadı. Biz hem plaj voleybolu hem de plaj futbolu etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ayrıca Motosiklet Şenliği’ne destek olduk. Motosiklet Derneği geldi, destek istediler. Biz de destek olduk. Bir başkanın yaptığına diğer başkan yıkar zihniyeti yok bizde. Biz mantıklı olan her çalışmaya imza atarız. Çorbada tuzumuz olur. Gerekirse kaşıkta sallarız. Ayrıca Dedegöl Şenilği’ne destek verdik. Binlerce dağcı ve vatandaşımız bu etkinliğe katıldı” dedi.

“EĞİRDİR YAZIN KAMP MERKEZİ OLACAK”

Çok sorunlu bir belediye aldıklarını ve zorlukları sevdiğinden bahseden Başkan Şengöl, “3 aydır sahanın bakımıyla uğraşıyoruz. Koltuklar değişecek. Çimlere hiç bakılmamış. Şimdi biz gelir gelmez bu işlere ağırlık verdik. Geçmişte İddianın düzenlediği Eğirdir Cup Turnuvası vardı. Eğirdir spor turizminin başkentiydi. Şimdi yeniden takımlara haber gönderiyoruz. Eğirdir yazın futbol takımlarının kamp merkezi olacak” diye konuştu.

“ONLARA GÜVENİM SONSUZ”

Arkasında güvenebileceği çok özel isimlerin olduğunu da kaydeden Başkan Şengöl, “Spor birimi oluşturduk. Spor kurslarıyla Eğirdir’in evladı futbolcumuz Hasan Er’e sorumluluk verdik. Yine Hakan Hayati Karaca da bizlerle beraber. Zaten işlerinde oldukça başarılar. Bu çocuklar Eğirdir ve Ispartalılarla Sandıklı’yı 3. Lige çıkardılar. Onlara güvenim sonsuz” dedi.

“EĞİRDİR YENİDEN ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK”

Eğirdir’in eski günlerine döneceğinden sinyaller veren Şengöl, “2. Amatör Lig’den başlayıp başkanlığımız dönemimizde gelinebilecek en güzel yerlere gelmeyi istiyoruz. Bunu da sponsorluklarla yapacağız. Eğirdir yeniden eski günlerine dönecek. Sadece futbolda değil, bir çok alanda faaliyetlerimiz olacak” diye konuştu.

“EFSANE GERİ DÖNECEK”

Ayrıca programda konuşun Eğirdir Belediyespor Futbol Okulu Sorumlusu Hasan Er, Başkan Ömer Şengöl’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Efsane geri dönecek” dedi.

Program özel olarak hazırlanan VTR’lerle renkli geçerken Şengöl’ün açıklamaları da spor camiasını sevindirdi.

“ATİLLA ÖNAL’I KUTLUYORUM”

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ilçenin ve elmanın tanıtımı için voleybol takımı kuran ve 3. Lige çıkaran İşadamı Atilla Önal’a teşekkür etti. Karadenizli bir işadamının Eğirdir’in elmasını düşünmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Şengöl, “Atilla Bey’i yıllar öncesinden Antalya’dan tanıyordum. İnşaat işiyle uğraşıyordu. Bizim yokluğumuzda ilçede sporu hareketlendirmek için voleybol takımı kurdu. Tek başına önemli işler yaptı. Atilla Önal’ı binlerce kez alkışlıyorum. Onu kutluyor ve teşekkür ediyorum. Kardeş kulübümüz Eğirdir Elmaspor’a da gereken desteği vereceğiz” dedi.

 

 

 

Bu haber 1019 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...