Emrespor, Mardin’i üç golle geçti

8 Ekim 2012 18:54

Isparta Emrespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı grubun en zayıf ekibi Mardinspor’u 3 – 0 mağlup etti. Kırmızı – Siyahlıların gollerini Alihan, Devrim ve Emrah kaydetti.

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisi Emrespor, ligdeki 5. maçında Mardinspor’u 3-0 gibi net skorla mağlup ederek puanını 8’e yükseltti. 8. sıraya yükselen kırmızı-şimşekler, bu hafta sonu grubun iddialı ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor’la deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak. Kadrosunda tecrübeli oyuncular bulunduran Kahramanmaraş temsilcisi de Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir performans göstererek 3. Lige yükseldi.

Atatürk Stadyumundaki maçta şu ana kadar 3-4 bin dolayında futbolseverler sezon başından bu yana yalnız bırakmıyor. 

Öte yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki Isparta temsilcisi Gönen Belediyespor Murat Paşa Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı. Özel İdare ise İzmir deplasmanında Bozyaka Yeşiltepe’ye 4-0 mağlup olarak hezimete uğradı.

Gönen 10 kişi kalan rakibi Murat Paşa Belediyespor karşısında bir hayli zorlandı. Yeni gelen transferlerle takım daha güçlendiği ortada ancak umutlar çok daha fazla. Gönen’in seri galibiyetle ihtiyacı var. Bu haftaki maçta sahanın yıldızı Samet Aksoy’du. Samet bileklerini hakimliğiyle ve tecrübesiyle Gönen’in ayakta kalan isimlerindendi.

Özel İdare ise Bozyaka Yeşiltepe deplasmanında farklı mağlup olarak galibiyetle tanışmıştı. Sarı-lacivertliler, bu sezon ilk 3 haftada istediği sonuçları alamayarak şaşırttı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR :

8. dakika: Emrespor karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonundan yararlanamadı.

15. dakika: Emrespor'lu oyuncu Emir sarı kart gördü.

44. dakika: Emrespor Alihan Ünal'ın attığı golle 1 - 0 öne geçti.

İlk yarı 1 – 0 Emrespor’un galibiyetiyle sona erdi.

46. dakika: Emrespor ikinci yarının hemen başında Devrim Kılıç'ın attığı golle durumu 2 - 0 yaptı.

57. dakika: 2 - 0 önde oynamanın rahatlığını kullanan Emrespor, farkı arttırmak için ataklarını südürdü ve 69. dakika: Emrespor, zayıf rakibi Mardinspor karşısında Emrah Sansar'ın attığı golle farkı üçe çıkardı.

 

3. LİG 3. GRUPTA TOPLU SONUÇLAR :

Oyak Renault 0 - 1 K.Maraş Belediyespor

Altınordu 3 - 0 Elazığ Belediyespor

Darıca Gençlerbirliği 5 - 0 Diyarbakırspor

Erzurum Bş.Bld. 2 - 0 Arsinspor

Gümüşhanespor 1 - 0 Çorum Belediyespor

Keçiörengücü 1 - 0 Beylerbeyi

Maltepespor 1 - 0 Kocaelispor

Yimpaş Yozgatspor 2 - 1 Sancaktepe Belediyespor

Bu haber 1452 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...