Ekmeleddin İhsanoğlu’nun programı ertelendi

9 Temmuz 2014 18:43

Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi turu kapsamında 9 Temmuz Çarşamba günü ilimize gelmesi bekleniyordu. Ancak İhsanoğlu’nun aynı gün Antalya’da bir programı olması ve Isparta’ya tam gün zaman ayırmak istemesi üzerine programını ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.

ANTALYA İHSANOĞLU’NUN UZUN KALMASINI İSTEDİ

Bu arada İhsanoğlu’nun Isparta programının ertelenmesinin detayları da ortaya çıktı. Antalya kanadının İhsanoğlu’nu  uzun süre kalmasını istemesi program iptalinin en büyük sebeplerinden. İhsanoğlu’nun bu talep üzerine Isparta’da kısa kalmamak için programı iptal ettirdiği ileri sürüldü.

İHSANOĞLU ISPARTA’DA TAM GÜN KALACAK

İhsanoğlu’nun Isparta ziyaretinde ilimizde tam gün kalmak istediği ve halkla uzun uzun buluşarak konuşmak istediği iddia edildi. Ayrıca İhsanoğlu’nun iftar yemeğini de halkla yemek istediği ve bu yönde yeni bir program hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

MİTİNG YAPILMAYACAK

Öte yandan İhsanoğlu’nun Isparta’da miting yapmayacağı bildirildi. Ayrıca İhsanoğlu’nu Isparta’ya gelişinde 5 partinin İl Başkanının karşılayacağı ve başta Valilik, Belediye, ITSO ve zamana uygun farklı kurumlara ziyaret yapacağı bildirildi.

EŞİNİN MEMLEKETİNE DE UĞRAYACAK

Son olarak eşinin memleketi Şarkikaraağaç İlçesine de uğrayacağı verilen bilgiler arasında.

 

 

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...