Borsa, Yalvaç´ta Hububat Laboratuarı kuracak

9 Temmuz 2014 18:56

Ticaret Borsası tarafından her Ramazan ayında verilen iftar yemeği bu yılda verildi. Yemeğe Kaymakam Ahmet Altıntaş, YALTSO Meclis Başkanı Fevzi Yüncü, Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Dirik, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, bürokratlar, Borsa üyeleri ile banka müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftar saati ile birlikte oruçlarını açan davetliler daha sonra İlçe Müftüsü Abdülkadir Çakıl’ın sofra duasına eşlik etti. Yemeğin arkasından açıklama yapan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, şu konuşmayı yaptı:

“Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeğimizi vermiş olduk. Bu yıl diğer yıllara oranla Yalvaç’a büyük bir müjde ile geldik. Ticaret Borsamızın bir ayağını da Yalvaç’ta kuruyoruz. Belediyeden kiralamış olduğumuz yerde hububat laboratuarı kurma kararı aldık. Bu sayede üreticimiz mahsülünü burada analiz ettirerek Toprak Mahsülleri Ofisine gidebilecek. Artık ürünü kapıya kadar götürüp geri getirme dönemi bitti. Bu laboratuarımız Gelendost ilçemize de hizmet verecek. Hayırlı olsun diyor ve Ramazan ayının hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...