Belediye SDÜ’ye verdiği asfalt sözünü yerine getirdi

8 Ekim 2012 19:05

Isparta Belediyesi, SDÜ Doğu Kampusunda dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplam uzunluğu 6 km’yi bulan yolda yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Güzel Isparta’mızın gözbebeği Süleyman Demirel Üniversitemiz için vermiş olduğumuz dayanıklı asfalt sözümüzü yerine getiriyoruz. Asfalt çalışmalarımız üniversitemize, rektörlüğümüze ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi. 

Isparta Belediyesi, şehrin tüm caddelerinde altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını gerçekleştirirken, şehrin gözbebeği olan SDÜ’de de çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda üniversitenin Doğu Kampusunda Fen İşleri Müdürlüğü’nce asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a SDÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ve Prof.Dr. Mehmet Numan Tamer’de eşlik etti.

Isparta’nın gözbebeği olarak gördükleri SDÜ’ye kaliteli asfalt sözü verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve yardımcılarının çok kibar olduklarını ve dostluklarının bulunduğunu dile getirdi. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun saatte 200 ton üretim kapasitesine sahip yeni asfalt plentinin açılış törenine katıldığını ve açılışta kendisine güzel iltifatlarda bulunduğunu ve burada üretilen ilk asfaltın üniversiteye dökülmesini istediğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Vermiş olduğumuz ilk asfalt sözümüzü mevsiminde yerine getiriyoruz. Burası da bir şehir. Üniversitemizin içerisinde eskimiş yerleri de gözden geçireceğiz. Bugün bu çalışmalarımıza 6 km’lik yeni bir yolumuzun tamamını dayanıklı asfalt ile kaplıyoruz. Şehrimize döktüğümüz asfaltın aynısını kaliteli bir şekilde burada da uyguluyoruz. SDÜ’ye kalite ve güzellik katacak bir çalışma yapıyoruz. Yapılan çalışmalar Rektörlüğümüze, SDÜ’ye ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Isparta’mıza hayırlı olsun istiyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a Isparta’ya bölgesel anlamda yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, üniversitenin şehrin nüfusunun dörtte birinden büyük bir kesimini temsil ettiğini söyledi. Rektör Yardımcısı Akyıldız, “Buraya yapılan yatırım Isparta’ya, Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır, Isparta’ya hizmet demektir. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...