Senirkent Yükseliş Vakfı İftarda buluştu

10 Temmuz 2014 19:04

Senirkent Yükseliş Vakfının geleneksel hale gelen ve bu yıl 5 Temmuz 2014 tarihinde Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşen iftar programında Senirkentliler yine birlik-beraberlik örneği sergilediler.

Programa; Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve eşi, İl Genel Meclisi Üyesi M. Ceylan Erdön ve eşi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Taşan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Topçu, Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve eşi, Isparta Türk Ocakları Şube Başkanı Op. Dr. Ş. Levent Başyiğit ve ailesi, CHP İl Başkanı Vedat Şenol ve ailesi, AK Parti MKYK üyesi Av. Tahir Alan ve ailesi,  IGSİAD-Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Alper Bayhan ve ailesi, MÜSİAD Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, ER-AH Havacılık Genel Müdürü M. Erdoğan Cabıoğlu, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı av. Ali Burak Yıldız, Türkiye Kamu-Sen il temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban, SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İn. Yük. Müh. İsmail Ürekli ve ailesi, SDÜ Tıp Fak. KBB Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yasan ve ailesi, AK Partinin önde gelen siyasetçilerinden Serdar Özbek ve annesi av. Neşe Özbek ile çok sayıda davetli ve 8 yüz civarında Isparta’da yaşayan Senirkentli katıldı.

Davetlilere, Senirkent’e özgü çorba, banak, bamya, bulgur pilavı, irmik helvası ve iftariyelik ikram edildi. İftar öncesi 13 Temmuz 1995 tarihinde yaşanan elim sel felaketinde hayatını kaybedenler ve Senirkent’e hizmet edenlerden ebediyete intikal edenlerin ruhlarına Yasin-i Şerif okundu ve dualar edildi.

Programda konuşan Yükseliş Vakfı Başkanı ecz. R. Ziya Örmeci, “öncelikle iftarımıza katılan ve maddi-manevi destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl 4 yıllık fakültede eğitim gören 69 öğrencimize 8 ay boyunca aylık yüz lira burs verdik. Bu sayıyı bu yıl sizlerin de vereceği destekle artırmak istiyoruz. Çünür’de bulunan arsamız üzerine yurt projemizi kısa sürede hayata geçireceğiz. Aylık kahvaltı programlarımızın yanında sohbet ve istişare toplantılarımızı da sürdüreceğiz. Vakıf olarak Senirkent ve Senirkentlilerin olduğu her yerde faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, “Vakıf yöneticilerine yaptıkları güzel çalışma ve hizmetler için teşekkür ediyorum. Diğer vakıf ve derneklerimiz de çok güzel etkinlikler yapıyorlar. Oralarda da bulunuyoruz. Senirkent’in tanıtımı noktasında büyük şehirlerde yapılan etkinliklere katılıyoruz. Geçtiğimiz ay Ankara’da yapılan Isparta Tanıtım Günlerinde açtığımız stant ile ilçemizi en güzel şekilde tanıttık. Ayrıca ilçemizde de çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bunları yakın gelecekte sizlerle paylaşacağız” dedi.

İftar programı vesilesiyle Isparta’da yaşayan Senirkentliler mübarek bir günde bir araya gelmenin zevkini doyasıya yaşadılar.    

 

Bu haber 1295 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...