‘’Okul dönüşümleriyle ilgili raporumuz dikkate alınmadı!’’

10 Temmuz 2014 19:08

Kent Konseyi Başkanı Mahmut Bülbül, okul dönüşümleri kapsamında velilerin şikâyetleri ve isteklerini aldıktan sonra ortaya çıkardıkları raporu kimsenin dikkate almadan onaylandığını ileri sürdü.

Kent Konseyi Başkanı Mahmut Bülbül, okul dönüşümlerinin onaylanmasının ardından sitemde bulundu. Eğitim Komisyonunda okul dönüşümleriyle ilgili yaptıkları bir çalışmayı kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlatan Bülbül, ‘’Ancak Sayın Valimiz dönüşümleri onaylayarak son noktayı koydu. Sayın Valimiz değerlendirmeyi iyi yapmıştır, biz kendisine teşekkür ediyoruz.

‘’HALA RAHATSIZLIK VARSA ÜZERİNDE

DURULMASI GEREKEN KONULAR VAR’’

Ancak halen daha bazı okullarda yeni uygulamalar var. Başka illerdeki uygulamaları değerlendirerek biz o noktaya gelmiştik. Bazıları da bizim geç kaldığımızı ifade etmişti. Biz çalışmalara halkın rahatsızlığı başlayınca başladık. Halkın rahatsızlığı daha önce olsaydı konuyu o zaman ele alırdık. Sayın Valimiz imzaladı. Saygıyla karşılaşıyoruz. Ama görünen o ki çalışmalar henüz tamamlanmadı. Devam eden bir süreci yaşıyoruz. Ama rahatsızlık devam ediyorsa demek ki üzerinde durulması gereken konular var’’ şeklinde konuştu..

 

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...