Eğirdir Belediyesi’nden Plaj Futbol ve Voleybol Turnuvası

11 Temmuz 2014 18:51

Eğirdir Belediyesi Plaj futbol ve Voleybol turnuvası düzenleyecek. Kayıtlar başlamış olup, 5 Ağustos tarihinde sona erecek.

Eğirdir Belediyesi tarafından yaz aylarında gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak, sosyal ve kültürel etkinlikleri artırmak amacıyla Altınkum Plajı’nda plaj futbolu ve voleybol turnuvası düzenlenecek.

Eğirdir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; “Belediyemiz tarafından gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak;  sosyal ve kültürel faaliyetleri artırmak amacıyla ağustos ayı içerisinde Altınkum Plajı’nda, plaj futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenecektir. Plaj Futbol Turnuvasına katılmak isteyenler 5 asil 4 yedek futbolcu olmak üzere 9 kişilik kadro listesi ve nüfus cüzdanı fotokopileri; Plaj Voleybol Turnuvasına katılmak isteyenler 4 asil, 4 yedek voleybolcu olmak üzere 8 kişilik kadro listesi ve nüfus cüzdan fotokopileri ile birlikte Eğirdir belediyesi basın bürosuna ya da 0554 584 00 33 nolu telefondan Serkan Karakoç’a 5 Ağustos 2014 Salı gününe kadar kayıtlarını yaptırabilirler. “denildi.    

 

Bu haber 1606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...