Milletvekili Özel’den Belediye’ye ‘Kent Konseyi’ tepkisi

8 Ekim 2012 19:17

AKP Isparta Milletvekili ve aynı zamanda Isparta Barosuna kayıtlı Avukat olan Recep Özel, geçen hafta yapılan Kent Konseyi toplantısına Isparta Barosundan hiçbir avukata haber verilmemesini eleştirerek; “Belediyenin yaptığı bu davranış şık olmamıştır. Isparta için bir şey yapılacaksa her kurumdan temsilcinin o toplantıda yer alması gerekiyordu” dedi.

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Otelinde  gerçekleştirilen Isparta Barosu Genel Kuruluna katılarak bir konuşma yaptı. Avukat olduğu için aynı zamanda Isparta Barosunun da kayıtlı bir üyesi konumunda  olan Milletvekili Recep Özel, geçtiğimiz hafta Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen Kent Konseyi toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan toplantıda avukatlara yer verilmediğini ifade eden Özel, bu durumu eleştirdi. 

Toplantının saatinin bildirilmeden yapıldığını söyleyen Milletvekili Özel, konuşmasında; “ Isparta için bir şey yapılıyor. Baro Başkanlığımızdan da avukatlarımızın çağırılması gerekiyordu. Bir liste gelmiş onaylanmış kent konseyi için, belediye bu konuda sınıfta kalmıştır. Önümüzdeki seçimden sonra kent konseyi yenilenecektir.  Isparta kalkınacaksa, bunun içinde tüm kuruluşlar olacak. Isparta’nın önünü bizler hep beraber açacağız” dedi.

Milletvekili Özel konuşmasının devamında; “Halk otobüsü yönetiminde partili bir arkadaşımızın olmasına tahammül edemeyen belediye yönetimi aynı duyarlılığı kent konseyinde neden gösteremediğini anlayabilmiş değiliz, halk otobüslerinde siyasi partili birini istemeyen bir irade Kent Konseyinde siyasi parti yönetiminde olan birini seçmiştir” dedi. 

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...