Baro Genel Kurulu yapıldı

8 Ekim 2012 19:18

Isparta Barosunun olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kongrede yapılan ve iki listenin yarıştığı seçimlerde ise mevcut Başkan Gökmen Gökmenoğlu 161 oy olara güven tazeledi. Diğer aday Halit Önder ise 57 oy aldı.

Isparta Barosu’nun olağan genel kurul toplantısı Isparta Otelinde yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurul sonunda Avukat Hakkı Gökmen Gökmenoğlu en fazla oy alarak tekrar göreve seçildi. Genel Kurul toplantısına; Ak Parti Isparta eski Milletvekili Av. Recep Özel’in yanı sıra üyelerin çoğunluğu katıldı. Divan başkanlığını Baro Eski Başkanlarından Ünal Çankaya’nın yaptığı Baro genel kurulunda ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve daha sonra 2 yıldır Baro Başkanlığı görevini yürüten Avukat Gökmen Gökmenoğlu yönetim kurulu faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Gökmenoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili meslektaşlarına geniş açıklamalarda bulundu. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edildi. Daha sonra Hesap Cetvelleri ve Denetim Kurulu raporları da okunarak ibra edildi.

Genel Kurulda tekrar başkanlığa seçilen Gökmenoğlu, iki yıllık süreçte Isparta barosunun mensubu olmaktan ve mensubu olduğu baroya hizmet etmekten çok büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Gökmenoğlu; “İnsan haklarının, hukukun üstünlüğünün, Atatürk ilkelerinin her zaman ve her şartta savunucusu olacağım. Siyaseten hiçbir tavrım olmayacak. Isparta baromuz Türkiye barolar birliği ve bölge barolar birliği içersinde en üretken, duyarlı, sürükleyici baro olacak. Isparta barosu en saygın şekilde temsil edilecek. Hukukun adli ve avukatları ilgilendiren konularda en iyi sonuçları almak için çalışacağım” dedi.

Kongrede daha sonra seçimlere geçildi ve mevcut Başkan Avukat Gökmen Gökmenoğlu ile Avukat Halit Önder’in başkanlık için yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan Gökmen Gökmenoğlu 161 oy alarak güven tazeledi. Diğer Aday Avukat Halit Önder ise 57 oy aldı.

Buna göre, Isparta Barosu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Abdullah Çelik, Bahadır Erdem, Ünal Çankaya, Ömer Berber, Aysel Eseryel, Öznur Yalçın, Egemen Tanyıldız, Ali Osman Altınbaşak, Salih Kocagöz ve M. Yıldırım Görgülü.

 

 

Bu haber 784 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...