“10 Ağustos’tan sonra Türkiye daha da güçlü olacak”

15 Temmuz 2014 18:19

AK Parti Teşkilatı Eğirdir’de iftar yemeği verdi. Halkın katılımıyla gerçekleştirilen yemeğe ayrıca AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 23’ncü dönem Milletvekili Haydar Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Parti Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel: “AK Parti olarak biz Vefa’ya önem veren bir partiyiz. Genel Merkezimizin talimatıyla bu yıl Mübarek Ramazan ayında iftar sofralarımızda birlikteliği pekiştireceğiz. Eski ve yeni yöneticilerimiz ağabeylerimiz, ablalarımız bir araya geliyor. Bu sayede halkımızla bir arada olma fırsatını birkez daha elde ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, vefaya önem veren bir insandır. Kendisi siyaset tarihine vefa duygusunu getirdi. Diğer siyasi partilerde olmayan vefa duygusu AK Parti’de ve AK Partililerde vardır. İftar sofralarımıza geçmişte emeği geçen arkadaşlarımızın katılması bizleri onurlandırıyor” dedi.

“ŞENGÖL YALAN SÖYLÜYOR”

Konuşmasında siyasete de değinen Milletvekili Recep Özel: “30 Mart yerel seçimlerinde Eğirdir’de Belediye Başkanlığını kazanan Ömer Şengöl’ü tebrik ediyorum. Ancak Şengöl’e şunu söylemek istiyorum; halka doğru bilgi ver. Yalan yanlış beyanatlarla geçmiş dönemde ki AK Partili Belediyeyi karalayamazsın. Mali Tabloya bakıyorum bir sürü borç var diyorsun. Ama gidip 8-9 tane son model araba alıyorsun. Hem borç var diyorsun, hem arabaları nasıl alıyorsun? Söylediklerinle yaptıkların birbiriyle çelişki uyandırıyor. AK Parti döneminde bu ilçeye güzel şeyler yapıldı. Sen uzun dönem Belediye Başkanlığı yaptığın halde bizim kısa dönemde yaptığımız hizmetleri ilçene yapmadın. Şuan iftar açtığımız düğün salonu ve AVM binasını dahi AK Partili Belediye yaptı. Senin bizlere teşekkür etmen gerekiyor. Yanlış beyanlarla ve geçmişi kötüleyerek hizmet verilmez. Eğirdirli hemşerilerimizin içi rahat olsun. 50 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi tamamlanmak üzere ve Emniyet Binası da bitirilmek üzere. Eğirdirliler her şeyin en iyisine layık”

“10 AĞUSTOS’TAN SONRA TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK”

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Milletvekili Özel: “10 Ağustos’ta bu halk ilk kez kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Eğirdirli hemşerilerimizde Türkiye ortalaması üzerinde bir oy bekliyoruz. Sizler her zaman bizlere destek oldunuz. Şimdi de dünya liderine şahsi destek bekliyoruz. Mazlumların sesi olmak için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda yüksek bir oy oranıyla Çankaya Köşküne çıkarmalıyız. 10Ağustos’tan sonra Türkiye daha da güçlü olacak. AK Parti’de siyaset yapmak şeref ve onurdur” dedi.

“BİZ İKTİDARA GELDİK VE TÜRKİYE DEĞİŞTİ”

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da yaptığı konuşmada birlik ve beraberliği değinerek şu açıklamada bulundu. “Bu millet 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı, halkın adamını Çankaya Köşküne yüksek bir oy oranıyla çıkartacaktır.  Türkiye son 10 yolda çok yol kat etti. Artık bu millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. AK Parti, Türkiye’de yeni bir sayfa açtı. Bakın geçmiş dönemlerde vatandaşlar ahırda ki eşeğini, ambarda ki arpa ve buğdayını bunlardan saklıyordu. Biz iktidara geldik ve Türkiye değişti. AK Parti bunların halk düşmanlığı siyasetini yok etti. Halkın partisi olduk.  Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. 2007 yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin derken, bu çatıcılar ve destekçileri bu halkla Cumhurbaşkanı seçecek irade yok diye dalga geçmişti. Bugün bakıyoruz ki hepsi biranda halkçı oldu. Ama bunlar boylarının ölçüsünü yine alacaklar. Halkın iradesine güvenmeyenler ve dalga geçenler şimdi neler yapıyor görüyorsunuz. Ispartalılar Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sever ve bağrına basar. Bu çatıcılar, milletin iradesine güvenmeyenler hangi yüzle oy isteyecekler merak ediyorum” dedi.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...