YBEM’den İngilizce Konuşma Kulübü

16 Temmuz 2014 15:52

Süleyman Demirel Üniversitesi akademik personeline kişisel gelişimlerinde destek olmayı hedefleyen SDÜ YBEM Dil Okulu şimdi de YDYO işbirliğiyle üniversitemizde bulunan akademisyenlere ücretsiz İngilizce Konuşma Kulübü düzenlendi.

Haftalık olarak SDÜ YBEM Konferans Salonu’nda bir araya gelmesi planlanan katılımcılar, burada günlük ve akademik hayatla ilgili İngilizce konuşmalar gerçekleştirecekler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arş. Gör. İlker Özçelik “YBEM Dil Okulu olarak böyle bir hizmeti sunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ve İngilizce konusunda ilerlemek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

YDYO Müdürü Doç. Dr. Ömer Şekerci, “Kulübün, devamlılığı sağlamaları halinde üniversitemiz akademisyenlerine büyük kazanımlar sağlayacağını belirterek, bunun da üniversitemiz ve şehrimiz için büyük bir hizmet olduğunu sözlerine ekledi.

Kulübün kurucu üyelerinden Arş. Gör. Çağlar Sivri ise bu tür bir organizasyonun birçok Avrupa ülkesinde örneklerinin bulunduğunu, Türkiye’de ise SDÜ’nün bu işte öncü kurumlardan biri olduğunu söyledi.

Yine kulübün üyelerinden Litvanyalı değişim öğrencisi Aurelija Krukonyte, kulübün bu üniversite için büyük bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek, insanların burada kolaylıkla dil öğrenebileceğini belirtti. Aynı zamanda şehrimizde bulunan diğer değişim öğrencilerinin de bu organizasyon da yer alacağını belirtti.

Kulüp şu şekilde işleyecek: Etkinlikte yer almak isteyen üyeler ön kayıtlarını YBEM Dil Okulu’na telefonla ya da şahsen yapacak. Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra haftada en az bir kez toplanacak olan kulüp üyeleri burada İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini arttıracak ve yurtdışı konferanslara yönelik sunum becerisi kazanacak. Kulüpte yerli ve yabancı üyeler de yer alacak.

 

Bu haber 801 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...