Yalvaç Belediyesi’nce düzenlenen Tiyatro büyük ilgi gördü

18 Temmuz 2014 18:24

Ramazan ayına özel konusuyla 15 Temmuz Salı akşamı saat 23.00’te Kültür Merkezi konferans salonunda halka ücretsiz olarak sunulan tiyatro gösterisine ilgi yoğundu

İslamiyet’in önemli kişilerinden olan “Bilal-i Habeşi”’nin adını taşıyan tiyatro oyunu 15 kişilik tiyatro Balans topluluğu tarafından sergilendi.

Yönetmenliğini Zafer Kayaokay’ın yaptığı ve Ferdi Atuner, Kaya Akarsu, Evin Kalkancı, Furkan Engin ve Tuncay Çağıl sahne aldığı oyunda Peygamber efendimizi daha iyi tanımak, anlamak, onun sevgisini canlı tutmak, kardeşlik hukukunu tanıtılıp örnek yaşamı konu alındı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği tiyatro da yer yer duygusal anlar yaşandı.

Tiyatro gösterisinin sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Tütüncü ; ‘ Ramazan ayının kardeşlik, barış ve dostlukların pekiştiği en güzel ve en özel aylardandır. Belediyemiz kültür etkinlikleri kapsamında yapmış olduğumuz etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Yoğun katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’dedi.

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...