Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi İftar Yemeği verdi

23 Temmuz 2014 14:31

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 17 Temmuz Perşembe günü Gençlik Merkezi üyesi gençlerine, gönüllülerine ve ailelerine İftar yemeği ve programı düzenledi. Hizmete kısa bir süre önce giren Gençlik Merkezi bahçesinde yapılan yemeğe 400 kişi katılırken İftar programı 19.30'da Gençlik Merkezi kursiyerleri ve üyeleri tarafından gerçekleştirilen ney, tambur taksimi ve ilahiler ile başladı.

Gençlerin ve ailelerin oldukça ilgi gösterdiği İftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Müftüsü ve Yardımcıları, Spor camiasının çeşitli branşlarından temsilcilerde katıldı.

İl Müftü Yardımcısı yaptığı vaiz konuşmasında İslamiyet ve Gençlik, Anne - Baba Hakkı üzerinde dururken Kur'an - ı Kerim Tilavetinde de bulundu. Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu vurgulandığı programda, iftar sofralarının paylaşılmasının önemi de bir kez daha ortaya çıktı. İftar Yemeği hep birlikte edilen dualarla birlikte yenirken ortaya çıkan manzara birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini teşkil etti.

Zamanın su gibi akıp geçtiği Gençlik Merkezi İftar yemeği programı 21.30'da son bulurken katılımcılar bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Bu haber 907 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...