Isparta’da İsrail’e lanet yağdı

23 Temmuz 2014 14:57

Isparta Gazze Dayanışma Platformu, İsrail’in Gazze saldırılarına büyük tepki gösterdi. Platformun açıklamasında, “Bizler İstanbul,  Isparta, Humus, Kudüs,  Gazze, Kahire, Bağdat ile Şam arasında bir fark görmüyoruz. Suriyeli ve Mısırlı çocukların mazlumiyeti ile Gazzeli çocukların mazlumiyeti  aynı değerdedir” denildi.

Isparta Gazze Dayanışma Platformu üyeleri İsrail’in kanlı Gazze saldırılarına tepki göstermek amacıyla Cumartesi günü eski Özel İdare Binası alanında toplandılar. Burada Platform adına basın açıklamasını okuyan Celal Atasoy, Mısır, Doğu Türkistan, Suriye ve Filistin’de yaşayanların, egemen şeytani güçler ve onların iş birlikçileri tarafından nasıl bir zulümle karşı karşıya bırakıldıklarını gördüklerini ve vicdanları kanayarak sadece seyrettiklerini belirterek, “Katil işgalci İsrail’in yaptığı katliamlar karşısında ABD, Rusya ve diğer emperyalist devletlerin oyuncağı durumundaki BM ise göstermelik açıklamaların dışında kılını dahi kıpırdatmamaktadır”  dedi.

ONLAR ARASINDA FARK GÖRMÜYORUZ

Atasoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mazlum Gazze halkı topluca katlediliyor. İçerisinde hiçbir askerî üs bulunmayan; uzunluğu 40, genişliği10 kmolan Filistin'in Gazze şehrine tonlarca bomba yağdırılıyor. kara harekatı yapılıyor. Günlerdir  İşgalci Siyonist Çete’nin Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda 100’lerce  Filistinli kardeşimiz şehit edildi.4 yıldır yanı başımızda Suriye’de zalim Esad çetesi tarafından öldürülen kardeşlerimizin sayısı 300 bini geçmiş durumda. Yüz binlerce insanın akibeti meçhul. En ağır işkencelerle öldürülen insanların haddi hesabı bilinmiyor. Kimyasal silahlar, varil bombaları ve her türlü ağır silahlarla kardeşlerimiz her gün evlerinde, köylerinde, camilerde kısaca vatanlarında ölümlere teslim olmuş durumdalar. Dünya sessizliğini koruyor ve diktatörlerden yana tavır almaya devam ediyor. Tüm bunlar gösteriyor ki işgalciler ve onların yandaşları münafık çeteler, İslam ümmetinin yeniden ayakları üzerine kalktığı, İslam’ın adaletle yeryüzünü şekillendirdiği günleri, biz Müslümanlara çok görüyor ve bu umutlarımızı yok edebilmek için hepimize en ağır bedelleri ödetmeye devam ediyorlar. Bizler İstanbul, Ankara, Isparta Humus, Kudüs,  Gazze, Kahire, Bağdat ile Şam arasında bir fark görmüyoruz. Suriyeli ve Mısırlı çocukların mazlumiyeti ile Gazzeli çocukların mazlumiyeti  aynı değerdedir. O yüzden  alçak Siyonistler akıttıkları kanda pek yakında boğulacaklardır.”

Bu haber 827 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...