“Hedefimiz aynı ama yolumuz farklıydı”

9 Ekim 2012 18:35

Ak Parti ile Has Parti'nin birleşmesinden sonra Isparta AK Parti İl Başkanlığı'nda tanışma toplantısı düzenlendi.

Has Parti İl Başkanı Mahmut Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri il binasında bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Tanışma toplantısında konuşan Has Parti İl Başkanı Mahmut Bilgiç, Genel Başkanımızın da doğrultusunda Ak Parti-Has Parti birleşmesine olumlu baktık. Bu birleşmenin hayırlı olacağını düşünüyoruz. Güç birliği yaparak yolumuza devam edeceğiz. Başkanımızın vereceği görevleri yapmaya hazırız. Biz siyasete farklı bir gözle bakarak girdik. Milletimizin çıkarlarını korumak içi Has parti’yi kurduk. Yapılacak tüm faaliyetlerde görev yapmaya hazırız. Ak Parti ile hedefimiz aynı ama yolumuz farklıydı. Şimdi tek yolda yürüyeceğiz. Ben ve arkadaşlarımız Ak Parti’ye geçmekten mutluyuz. Başkanımızın emrindeyiz. Burada olmaktan da çok mutluyuz.

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise, partimize katılımlar memnuniyet vericidir. Ülkemizin geleceği açısından çok olumlu bulduğumuz hamleler. AK Partili olarak günü geldiğinde hangi görev verilirse onu yapacaktır diye düşünüyorum. Doğru bir hamle ile ülkenin kazandığı bir yoldayız” dedi.

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...