Yalvaç’ta Kur’an Kursu ve Camilerde tespih dağıtıldı

23 Temmuz 2014 15:10

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’nün eşi Tuğba Tütüncü’nün öncülüğünde başlatılan, Kuran Kursu ve Camilerimizde dini eğitim gören çocuklarımızı teşvik etmek amacıyla yaklaşık 1500 çocuğa tesbih dağıtıldı.

Her gün camilerdeki kursları ve mahallelerde bulunan kuran kurslarını ziyaret eden Tuğba Tütüncü, Belediye Meclis Üyeleri Fatma Meral Durucan, Arife Uzel ve Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç Kadın Kolları Başkanı Asuman İnanıcı ve parti yönetiminden Zilşan Benan Çolak  çocuklarla tek tek ilgilendi.

Tuğba Tütüncü yapmış olduğu açıklamada : ‘Bu mübarek ayda çocuklarımızı Kuran-ı  Kerim okumaya teşvik etmek ve bu ayı daha anlamlı kılabilmek amacıyla böyle bir çalışma başlattık. İlçemizdeki tüm kurslarımızı, camilerimizi ziyaret ederek çocuklarımızla buluşma imkânı sağladık. Bizlere bu çalışmada yardımcı oldukları için İlçe Müftülüğümüze ve kıymetli kurs hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu Mübarek ayda Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin’’dedi.

Böyle bir etkinlik çalışmasından memnuniyetlerini dile getiren Kurs Öğreticileri ise ‘ Bizler saygı değer başkanımızın eşine bu çalışmasından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çocuklarımızı teşvik etmek gerçekten güzel, onların dualarını almak daha da güzel diyerek teşekkürlerini belirttiler.

 

 

Bu haber 598 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...