Başkan Tütüncü’den Gazze Mesajı

24 Temmuz 2014 15:26

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Tütüncü, barış ve kardeşliğin hâkim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü Gazze’deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu’da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Tütüncü, Filistin’de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler” diye konuştu.

Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Tütüncü, Türkiye'de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber 690 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...