“Isparta halkı bizden memnun”

9 Ekim 2012 18:36

Kısa bir süre önce Otopark işletmelerine talip olan ve ihaleyi kazanan Gültekin Otopark İşletmesi sahibi Gökhan Gültekin, Isparta halkının ve esnafının yapılan uygulamalardan son derece memnun olduğunu söyledi.

Isparta’nın otopark işletmesini girdiği ihale ile alan Gültekin Otopark İşletmecisi Gökhan Gültekin, çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Ücretli otopark bölgelerinde yaptıkları uygulamalar ile Isparta halkını ve esnafını memnun ettiklerini kaydeden Gültekin, “Biz Isparta’da daha önce 35 olan otopark görevlisi sayısını 60’a çıkardık. Bu Isparta açısından son derece önemli bir durum. Isparta istihdamına katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum. Bu sayı önümüzdeki günlerde 80’e çıkacak” dedi.

Isparta’nın otopark konusunda duyarlı bir kent olduğuna işaret eden Gültekin, “Ispartalılar gerçekten otopark konusunda duyarlı. Otopark görevlilerimiz ile vatandaşlar arasında sorun yaşamamak için sürekli özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Isparta’da otopark işletmesi için ciddi rakamlarla ödemeler yaptıklarını anlatan Gültekin, “Biz vatandaşlarımızdan hak etmediğimiz bir ücret istemiyoruz. Belediye ile yapılan sözleşmenin dışına çıkmamız zaten söz konusu olamaz” dedi.

Isparta Belediyesi ile yapılan sözleşme gereği otopark ücretinin 0-1 saat arası 1 TL olarak belirlendiğini anlatan Gültekin, “Biz bu konuda da bir iyi niyet göstergesi ortaya koyduk. Sözleşmede olmamasına karşın, 5 dakikalık beklemelerden hiçbir ücret talep etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çevre illerle Isparta’da ki otopark ücretlerini de kıyaslayan Gültekin, Isparta’da otopark ücretlerinin çok cüzi rakamlar olduğunu söyledi. Gültekin, “Afyon’da 2,25 TL, Denizli’de 3,00 TL, İstanbul’da 5,00 TL, İzmir’de 5,00 TL. Bu rakamlar 1 saatlik otopark ücretleri. Bu rakam Isparta’da sadece 1 TL.” şeklinde bilgi verdi.

Gültekin Otopark İşletmecisi Gökhan Gültekin, Isparta’da şehit yakınlarından ve gazilerden de ücret alınmadığını hatırlattı.  

 

 

Bu haber 2615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...