ITB iftarda buluşturdu

25 Temmuz 2014 14:23

Isparta Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği önceki gün SDÜ Konukevi’nde verildi. Başkan Ahmet Adar, amaçlarını birlik ve beraberliği sağlayarak daha verimli çalışmalara imza atmak olduğunu dile getirdi.

Isparta Ticaret Borsası’nın (ITB) SDÜ Konukevi’nde düzenlenen iftar yemeğine Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, Daire Müdürleri, Siyasi parti il başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

GELENEK SÜRÜYOR

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk, iftar yemeği düzenlemenin borsa için bir gelenek haline geldiğini belirterek; “Bu güzel geleneğimizi sürdürüyoruz. İftarda tüm kesimler bir araya geliyor ve birlik, beraberlik ortamı oluşuyor” dediler.

HER BERABERLİK HEM İŞ

Kendilerinin göreve gelmesi ile birlikte söz konusu iftar programlarını ilçelere de yaydıklarını belirten Adar, konuşmasında şunları söyledi; “Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta’nın tüm işadamları, bürokratlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu tür programlarımızda Isparta’mızın tarımsal sorunlarını görüşüp, fikir alışverişinde bulunarak çözüm yollarına bakıyoruz. İlçe ziyaretlerimiz de çok iyi gidiyor. Bu ziyaretlerimize Eğirdir ilçemizden başladık. Eğirdir ilçemizde Elma borsası konusunu ele aldık. Keçiborlu ilçemizde düzenlemiş olduğumuz iftar programında ise gül ve gülcülüğü ele aldık. İlçelerdeki iftar programlarımız Yalvaç ile devam etti ve bugün Merkez ilçede düzenlediğimiz bu iftar ile Ramazan boyunca sürdürdüğümüz iftar programlarımızı noktalamış oluyoruz.”

 

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...