Otobüslerde klimalar çalıştırılsın!

2 Ağustos 2014 10:46

Ulaşım için araçlarından feragat ederek toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar şu sıralar oldukça dertli. Vatandaşlar son model otobüslerde ilkel yolculuk yaptıklarını ileri sürerek “Klimalar neden çalıştırılmıyor? Yetkililerden gereğinin yapılmasını bekliyoruz” dediler.

Yıllardır Ispartalının ulaşımında kullanılan ve artık standartlara uymadığı ve eskidiği için ayrılan otobüslerin yerini büyük bir yatırımla yenileri almıştı. Amaç; Ulaşımın daha konforlu ve güvenli yapılmasıydı. Ancak sıcakların iyice hissedildiği şu günlerde otobüslerde klimalar çalıştırılmıyor.

VATANDAŞLAR YOLCULUKTA PİŞİYOR

Konforu artırması açısından alınan otobüslerde şu an klimalar çalıştırılmıyor. Özellikle sıcakların iyice arttığı şu günlerde yolculuk yapan vatandaşlar isyan boyutuna geldi. Yolculuk sırasında vatandaşlar “Bu otobüsler kısa süre önce yenilenmedi mi? Hem de son model olmasına rağmen klimalar açılmıyor. İnsanlara eziyet mi edilmek isteniyor yoksa masraf olmasın diye mi açılmıyor? Anlamak mümkün değil” diyerek sürekli tepkilerini dile getiriyorlar.

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...