‘’ITKM’ye haram karışmıştır oradan bereket gelmemektedir!’’

7 Ağustos 2014 17:54

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ITKM’ye yönelik yapılan eylem çağrılarına yanıt vererek, ‘’Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde yapılan bu işlem temizlenmesi güç. Ama er veya geç, orası Ispartalıların hakkıdır. Bitmesi için her türlü gayret gösteriliyor’’ dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının halen bitmemesine yönelik yapılan eylem çağrılarına cevap verdi. Bu konuda AKP kanadını suçlayan Yalçın, ‘’12 yıldır iktidar olan ve bu şaibenin başını çeken, o zaman da oraya giden hemşehrilerimize hakarette bulunan Recep Özel, önce çevre yolunda bir kültür merkezlerini tamamlasın, orada bir enkazları var onların bekliyor 12 yıldır. Onu bir tamamlasın. Veya eylemi önce oradan başlatalım. ITKM konusunda herkes çok iyi biliyor ki burası yıllar önce başladı ve çok hassas devam etti. Adalet ve Kalkınma Partililerin belediye başkanlığı döneminde, tamamen Isparta’nın lehine hiçbir durum olmayan şekilde zeyilnameleriyle, şunlarla bunlarla verilmiş. Ve bugün Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde yapılan bu işlem temizlenmesi güç. Ama er veya geç, orası Ispartalıların hakkıdır. Bitmesi için her türlü gayret gösteriliyor’’ dedi.

ARKASINA YANDAŞLARINI ALSIN

Öte yandan Milletvekili Recep Özel’in önce arkasına eylem yapacağı kendi yandaşlarını alması tavsiyesinde bulunan Yalçın, ‘’Kültür merkezine gitsin o enkazlarını tamamlasın. Ondan sonra ITKM konusunda konuşma hakları vardır. Kendileri seçim zamanında dediler ki; AKP iktidarında çözülür. Demek ki hani belediye başkanı kim olursa olsun fark etmiyordu? Sayın Recep Özel belediye başkanı Yusuf ziya günaydına yardım talep etti de belediye başkanı mı kabul etmedi. Gölge etmesinler, gerisi mutlaka çözülecektir. Daha dün belediye başkanımızı ziyaretimde gündeminde ITKM vardı ve bu konuda çalışmalar yapıyorlardı. En başında bu işin içerisine haram karışmıştır, dolayısıyla da bir türlü bereket gelmemektedir bu konuda. ITKM konusunda belediye başkanımız Cenab-ı Allah’ın yardımıyla ve Ispartalıların desteğiyle bu işin üstesinden gelecektir’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...