Rektör İbicioğlu’ndan önemli temaslar

10 Ekim 2012 18:34

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Numan Tamer, Prof. Dr. İskender Akkurt ve Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile birlikte, Antalya’da SDÜ ve Isparta için önemli temaslarda bulundu.

Rektör İbicioğlu ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altınparmak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe ve Antalya Defterdarı Hidayet Mat ile görüşmeler yaptı.

Süleyman Demirel Üniversitesinin Antalya’daki iki üniversite ile işbirliğinin yanı sıra Isparta’nın Antalya ile bağlantılarını güçlendirmek için yapılan temaslar, paylaşılan proje ve teklifler ilgi ve destek gördü. Rektör İbicioğlu, SDÜ olarak Antalya ile hem şehir hem de üniversiteler bağlamında işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek “Akdeniz Üniversitesi’ne Teknokent kurulması, Su Ürünleri Fakültemiz ile ilgili gelişmeler ve Turizm Uygulama Oteli konusunda çalışmalarımız var. Antalya’daki yöneticilerimiz çok olumlu yaklaştılar, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, SDÜ ve Isparta için önem arzeden Antalya girişimlerinin sonuçlarını önümüzdeki günlerde üniversitemiz camiası ve Isparta kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

 

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...