Keçiborlu Kent Ormanına kavuşuyor

10 Ağustos 2014 22:56

Keçiborlu İlçesinde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor.

Yerel seçimlerin ardından değişikliklerin ve yatırımların gözle görülür bir şekilde arttığı Keçiborlu'da, İlçe halkı şimdi de özlemle bekledikleri kent ormanına kavuşuyor.

Ak partili Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, seçim vaatleri arasında yer alan, ilçe halkının ve bölgede yaşayanların huzurlu ce sağlıklı bir şekilde doğal bir ortamda birlikte güzel vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak olan Kent Ormanı yapımı çalışmalarına başlandı.

Bu hususta daha önce Orman Bölge Müdürlüğünden yetkililer Keçiborlu Belediyesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmuşlardı. Şimdi ise Kent Ormanı keşfi için peyzajcılar iş başında. Peyzajcılar ve çevre yetkilileri kent ormanı yapımı için bölgede fizibilite çalışmalarını sürdürüyor. Keçiborlu belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Parlak, ilçe halkının rahatı ve huzuru için Ak projelerini hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, bölgede tek olacak Kent Ormanı için peyzajcıların ve ekiplerin kontrollerini tamamladıklarını, değişen ve gelişen Keçiborlu için sürekli çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

 

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...