Keçiborlu Kalkınma Hamlesine Başlıyor

10 Ağustos 2014 22:57

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'tan 700 bin tl destek sözü aldı.

Spor Bakanı Sn. Kılıç’ın Keçiborlu İlçesini ziyareti sırasında, Keçiborlu sahasının ve spor binalarının modernizasyonu için düğmeye basıldı. Sporcu kişiliği ile dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, her fırsatı değerlendirmek için çalıştıklarını, iktidarın desteği, Bakanlarımızın ziyaretleri ile Keçiborlu ilçemiz için projeler üretmeye ve Keçiborlu’yu değiştirmeye devam edeceklerini belirterek:

“İlçemizi ziyaret eden Gençlik Ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyorum. Faaliyetleri beraber yerinde takip etme fırsatı bulduk. Kısa sürede futbol sahamızın ve spor faaliyetlerini icra edeceğimiz binalarımızın modernizasyonunu gerçekleştireceğiz inşallah.” Dedi.

Bakan Kılıç da Keçiborlu için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirterek, Keçiborlu'nun spor ve eğitim faaliyetlerinin yapıldığı futbol sahasında incelemelerde bulunup, spor faaliyetleri ve yatırımlar için Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’a destek sözü verdi.

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...