Isparta’da Erdoğan coşkusu

10 Ağustos 2014 23:08

Türkiye’nin 12’inci Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olmasının kesinleşmesinin ardından Isparta’da AK Partililer sokağa döküldü. Araç konvoyu yapan partililer Kaymakkapı Meydanı’ndaki kutlamalara katıldı.

Türkiye’de ilk kez bir Cumhurbaşkanı halk tarafından seçildi. Dün gerçekleştirilen seçimin ardından yüzde 50 barajını geçen AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 12’inci Cumhurbaşkanı oldu. Sonucun kesinleşmesinin ardından Isparta’da kutlamalar yapıldı. İlk olarak araç konvoyu yapan AK Partililer, daha sonra Kaymakkapı Meydanı’nda buluştu. Partililer burada Erdoğan’ın seçim şarkısı olan Dombıra eşliğinde bayraklarıyla Cumhurbaşkanlığını kutladılar. Buradaki kutlamalara AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç,  Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

12 PARE TOP ATIŞI YAPILDI

Kaymakkapı Meydanı’ndaki kutlamalar 12’in Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın şerefine 12 pare top atışıyla başladı. Milletvekilleri Özel ve Bilgiç’te büyük bir dikkatle top atışını seyretti. Daha sonra ise kutlamalar havai fişek gösterileriyle sürdü. Kutlamalar sırasında Milletvekilleri ve İl Başkanı Zabun’un oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.

DEV EKRANDA BALKON KONUŞMASINI İZLEDİLER

Öte yandan Kaymakkapı Meydanı’ndaki kutlamalara katılan partililer hep birlikte Erdoğan’ın Ankara’da yaptığı balkon konuşmasını dev ekranda izlediler.

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...