Okullarda temizlik seferberliği başlatıldı

12 Ağustos 2014 18:47

Isparta Belediyesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde tüm okul bahçelerinde temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde tüm okul bahçeleri elden geçiriliyor. Batıkent ve Işıkkent Mahallelerinden başlatılan çalışmalar okullar açılmadan tüm şehir merkezindeki okulların bahçelerinde tamamlanmış olacak.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce okul bahçelerindeki yabani otlar bertaraf edilirken, bahçeler yıkanıyor ve süpürge araçları ile temizleniyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla okul bahçelerinin temizliği için özel ekip kurulurken, çalışmalar son olarak Batıkent Mahallesi Öğrenciler İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan program dahilinde çalışmaların başlatıldığını ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılı başlangıcına yetiştirileceğini söyleyen Başkan Günaydın, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim ve öğretim görebilmeleri için her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonrada vermeye hazırız” dedi.

Şu anda tüm okul bahçelerinin temizlenmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, geçen eğitim ve öğretim yılları öncesinde de okullarda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Günaydın, “Geçen yıllarda eksiklikleri bulunan okullarımızın bahçelerinde çalışmalar gerçekleştirmiştik. Okul bahçelerimizde asfaltlama çalışmaları sürdürmüştük. Okullarımızın bundan sonra da eksiklikleri olursa onları da tamamlayacağız” şeklinde görüş bildirirken, şimdiden yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve milli eğitim camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

 

Bu haber 627 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...