Isparta Belediyesi Yerli Otomobile talip

1 Ocak 2020 18:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobilin ilk taliplilerinden biri de Isparta Belediyesi oldu. Yerli otomobilin ilk sipariş talebinde bulunan kurumlar arasında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen; “Tercihimiz yerli ve milliden yana olacak" dedi.

BAŞDEĞİRMEN, “İLK ETAPTA

BİR OTOMOBİL ALACAĞIZ”

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki Bilişim Vadisi'nde düzenlenen ‘Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması’ programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobil için Isparta Belediyesi de tercihini yerli otomobilden yana kullanmayı kararlaştırdı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilk etapta üretilecek 32. Otomobile talip olduklarını ve bunu da makam aracı olarak kullanacağını ve belediyenin imkanları çerçevesinde başka yerli otomobil siparişleri de verebileceklerini söyledi.

“BU OTOMOBİLİN HER KURUŞU

TÜRKİYEMİZİN KAZANCIDIR”

Yerli otomobilin seri üretimine geçilmesiyle birlikte tercihlerini yerli ve milli olandan yana kullanacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Dünya ekonomisinde söz sahibi olmak, var olmak için bizler de yerli ve milli otomobilimizi tercih edeceğiz. Bu otomobilden kazanılan her kuruş Türkiye’nin kazancıdır. Biz de Isparta Belediyesi olarak bütçemizin ve imkanlarımızın elverdiği ölçüde milli ve yerli üretimi desteklemeyi hedefliyoruz” dedi.

“TERCİHİMİZ YERLİ VE

MİLLİ OLANDAN YANA”

‘Türkiye'nin otomobili hayırlı olsun’ diyen Başkan Şükrü Başdeğirmen, yerli otomobilin ilk sipariş talebinde bulunan kurumlar arasında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

 

Bu haber 1331 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...