İl Genel Meclisi Toplandı

8 Ocak 2020 17:29

İl Genel Meclisi Ocak ayı 3. Oturumu Serkan Keskin başkanlığında toplandı. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Denetim Komisyonuna yeni üyeler seçildi.

Şarkikaraağaçlı 3 üye kar nedeniyle toplantıya katılamadı ve Meclis tarafından izinli olarak sayıldılar. 26 meclis üyesinin katıldığı toplantıda gündem maddelerine geçilmeden AK Partili üye Sevim Köse tarafından Denetim Komisyonu’na seçilecek üyelere ödenecek ücretin belirlenmesine ilişkin görüşme açılması önergesi verildi.

Gündemin ilk maddesinde Denetim Komisyonuna Mükerrem Çetinkaya, İbrahim Ağras, Selahattin Yaman, Nazmi Macit ve MHP’den Salih Başar aday gösterildiler. Yapılan gizli oylama sonucunda Mükerrem Çetinkaya 26, İbrahim Ağras, Selahattin Yaman, Nazmi Macit 25 oy alırken MHP’den Salih Başar 17 oy alarak Denetim Komisyonu’na seçildiler.

Gündemin 2. Maddesinde Davraz Kayak Merkezi’nde personel görevlendirilmesi konusunda daha önce İl Özel İdaresi tarafından kurulan Personel Hizmetleri Ltd Şirketi’nin İl Özel İdaresi Personel Hizmetleri A.Ş olarak faaliyetini sürdürmesi kararlaştırıldı.

Gelendost ilçesinde bulunan bir soğuk hava deposunun çatısına konulacak güneş panelleri ile ilgili olarak imar planı değişikliği konusunda komisyon raporu okundu. Karayollarının uygun görüş vermesi halinde değişikliğin uygun olacağı belirtildi.

Son maddede Bağıllı köyünde daha önce Bağıllı Belediyesi uhdesinde bulunan ve belediyenin kapatılması ile birlikte İl Özel İdaresi’ne geçen akaryakıt istasyonunun 3 yıllığına köy tüzel kişiliğine geçirilmesi konusu da uygun bulunarak karara bağlandı.

İGM Ocak ayı olağan toplantısı Salı günü 4. Oturum için saat 14.00’de toplanmak üzere toplantıyı tamamladı.

 

 

Bu haber 1269 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...