Spor Liseliler, Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı

9 Ocak 2020 16:25

Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda düzenlenen Okul Sporları Gençler (A-B) kategorilerinde yarışan Spor Lisesi Genç Kız Kros A Takımı, grup ikincisi ve erkeklerde grup üçüncüsü oldu. Spor Lisesi, Osmaniye’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler (A-B) ve Yıldızlar Grup Yarışmaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda, gerçekleştirildi. 17 İlden 88 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda düzenlenen Okul Sporları Gençler (A-B) ve Yıldızlar Kros Grup yarışmaları kadınlar ve erkekler kategorilerinde yapıldı.. Isparta’yı temsil eden Spor Lisesi Genç Kız Kros A Takımı, ikinci oldu.

Spor Lisesi Genç Kız Kros A Takımı’nı ikinciliğe taşıyan takımda: Yağmur Baykal, Asiye Nur Sancar, Edanur Yavuz, İpek Nur  Oğan, Melike Akkuş ve  Sümeyye Karakuytu’dan oluştu. Grup ikincisi  olan Spor Lisesi, 10 Şubat’ta Osmaniye’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.

Spor Lisesi Genç Erkek Takımı da grup üçüncüsü olarak Türkiye Finallerine katılma hakkını elde etti. Spor Lisesi Genç Erkek Takımını  üçüncülüğe taşıyan takımda: Semih Can Kaçar, Mert Dinçer, Mevlüt Can Karaboyalı, Naji Mohammed Saleh, Hasan Yerlikaya ve Ömer Çetinkaya isimli sporcular yer aldı.

                Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak ve Antrenör Arif Kara’nın sporcuları, Türkiye Finallerinde de oldukça iddialı.

                Bu arada Spor Lisesi Müdürü Abdullah Taner Türkcan, Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak, Antrenör Arif Kara ve öğrencilerini kutladı.

 

 

Bu haber 1281 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...