Yeni Otogar Projesi yeniden düzenlendi

24 Ocak 2020 10:30

Otogar esnafı, ‘bu haliyle yeni otogara gitmeyiz’ demişti. Belediye Başkanı Başdeğirmen’in talimatı ile önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak yeni otogarda esnafın isteğine göre düzenleme yapıldı, tüm rahatsızlıklar giderildi. Otogar esnafı adına konuşan Musa Macit, “Görüşlerimizi dikkate alan Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederiz” dedi.

Isparta Belediyesi, birçok hataya imza atılan Yeni Otogar Projesi’nde bazı değişiklikler yaptı. Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanı seçilmesinden sonra kendilerini ilgilendiren otogarı ilk kez gören esnaf, “bu haliyle batarız. Oraya girmeyiz” diye açıklama yapmıştı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile projenin otogar kısmında proje tadilatı yapıldı. Otogardaki mevcut işletmeler için dükkanlar oluşturuldu, peron ve ofislerle ilgili rahatsızlık veren tüm hususlar giderildi. Belediye yeni proje ile birlikte otogar kısmı ile AVM bölümü çatı kaplama işi önümüzdeki günlerde ihale edecek.

Otogar esnafı adına konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Musa Macit, ‘Yeni Terminal Projesi inşaatını Şükrü Başdeğirmen başkanımız seçildikten sonra ilk kez gördük. Ondan önce bize soran olmadı, danışan olmadı. İlk kez yeni otogarı gezmeye gittiğimizde birçok eksiklik ve yanlışlık gördük. Otogar kısmında peronlar ile bürolarımız arasında uyuşmazlık vardı. O zaman ‘bu haliyle buraya gelirsek batarız. Biz yeni otogara gitmeyiz’ diye açıklamamız olmuştu. Sağolsunlar Sayın Başkanımız bizi dinledi, görüşlerimizi aldı. Şimdi bizim isteklerimize göre proje tadilatı yapıldı. İnşallah tamamlandıktan sonra yeni otogara geçip, faaliyetimizi sürdüreceğiz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 1976 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...