Isparta’da Bilardo rüzgarı

28 Ocak 2020 17:35

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bilorda tutkunları ile buluştu. Turnuvaya katılan Başkan Başdeğirmen, bilardoculara söz verdi. Başdeğirmen,  “Şampiyon olun, korkmayın. İlimizi şampiyonalarda temsil edin. Biz belediye olarak arkanızdayız. Üzerimize düşeni yaparız” dedi.

Merhum Bilardocular Okay Öztürkler ve Ali Yaman anısına  Isparta’da düzenlenen Bilardo 3 Özel Bant Ege-Akdeniz Bölgesi Turnuvası'nda heyecan sona erdi.

Kentte, 24-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Isparta Bilardo 3 Özel Bant Ege-Akdeniz Bölgesi Turnuvası'nda, Akdeniz ve Ege bölgelerinden 64 sporcu yarıştı. Üst düzey sporcuların yarışacağı turnuvaya Isparta Belediyesi Başkanlığı da destek verdi.

Turnuvanın final grubu maçına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı. Başdeğirmen, yoğun ısrar sonucu bilardo oynadı.

                Müsabakalar sonunda Şeref Acar birinci, Hamit Akkaya ikinci ve Tarık Yavuz ile Tolgahan Kiraz üçüncü oldu. Düzenlenen ödüllerinde sporculara ödülleri de verildi.

                Isparta Bilardo İl Temsilcisi Özkan Fidan, “Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Aydın, Denizli, Antalya, Burdur, Afyon ve Uşak’tan gelen tüm sporcu arkadaşlarımıza, bizlere müthiş seyirci desteği veren bilardoseverlere  3 gün boyunca maçlarımızı itinayla yöneten hakemlerimize teşekkür ediyorum. Bu anlamlı turnuvamızda bizi yanlız bırakmayan desteklerini esirgemeyen Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

 

Bu haber 1386 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...