Haltercilerimiz göğsümüzü kabarttı

28 Ocak 2020 17:36

Antalya'da gerçekleştirilen Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Ispartalı 3 Kadın Sporcu, Türkiye derecelerine imza attı.

Antalya'da gerçekleştirilen Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında mücadele eden ilimiz sporcuları büyük başarıya imza attı. Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası Antalya 'nın Manavgat ilçesinde hafta sonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen ve 20 kategoride mücadelelerin yapıldığı şampiyonaya 29 ilden 100'ü kadın 323 sporcu katıldı.

FATMA GÜL ÇEVİK 14 YAŞINDA BÜYÜKLERDE REKOR KIRDI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Isparta’nın yetiştirdiği başarılı milli sporcumuz Fatma Gül Çevik, 14 yaşında olduğu halde Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye rekoru kırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Fatma Gül Çevik, şampiyonada 81 koparma 90 silkme yaptı.

HİCRAN BÜTÜN TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Şampiyonada Ispartalı başarılı halterci Hicran Bütün 87 kilo sikletinde Türkiye ikincisi olarak, gümüş madalya kazandı.

NAZMİYE ABCİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ oldu

Başarılı sporculardan Nazmiye Abci ise 55 kilo sikletinde Türkiye üçüncüsü olarak, bronz madalya aldı

Başarının mimarı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve  aynı milli antrenörü Gamze Şen, halter alt yapısında planlı, düzenli ve disiplinli çalışma ile meyvelerini almaya devam ettiklerini söyledi. Şen, bu süreçte kendilerini desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e teşekkürlerini iletti.

Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’yı başarıyla temsil ederek büyük gurur yaşatan sporcuları ve antrenör Gamze Şen'i tebrik etti.

 

Bu haber 1367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...