KESTELSPOR- ISPARTA SPOR MAÇI YARIN ATATÜRK STADINDA

1 Şubat 2020 12:34

Pembe-yeşilliler, pazar günü Alanya temsilcisi lider Kestelspor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yolunda yara almak istemiyor.  Yönetim karşılaşmayı ücretsiz yaptı.

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 16. Maçını lider Kestelspor’la oynayacak.

Yarın Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Engin Ferik, Mustafa Uğur Erkan,  Osman Karatay ve Veysel Karani Özkan isimli hakemler yönetecek.

                Isparta 32 Spor 30 puanla üçüncü sırada bulunurken, lider Kestelspor ise 35 puanla zirvede bulunuyor.

                Şu ana kadar iç saha hiç puan kaybı yaşamayan Isparta 32 Spor, lider Kestel Belediyespor’u yenerek zirve yarışında yara almak istemiyor. Pembe-yeşillilerde kırmızı kart cezalısı İlyas Barut forma giyemeyecek. Sağ ayak bileğinde yırtılan Emre Bozatlı’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

“12. ADAMA İHTİYACIMIZ VAR”

                Bu arada Isparta 32 Spor Yönetimi, karşılaşmaya yoğun ilgi olması için maçı ücretsiz yaptı. Tüm sporseverleri maça davet eden Isparta 32 Spor Teknik Sorumlusu Hasan Şengün, 12. Adama ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. 

                Stat kapıları ise maç saatinden 1.5 saat önce açılacak.

KESTEL’İN HOCASI KARACA

Lider Kestel Belediyespor’u ise Eğirdirspor’un eski Teknik Sorumlusu Eğirdir’in damadı Hakan Hayati Karaca çalıştırıyor. Karaca ile iyi bir çıkış yakalayan Alanya temsilcisinin de  Eğirdir Belediyespor’un eski oyuncuları Onur ve Bulut’ta forma giyiyor.  Özellikle ligin golcüleri arasında yer alan Mehmet Küçükdurmuş’la rakiplerine korku salan Kestelspor, son dakikada bulduğu gollerle de dikkat çekiyor.

İŞTE GRUBUN DİĞER MAÇLARI:

                Grupta diğer karşılaşmalarda ise şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor, Yatağan Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Manavgat Belediyespor, Ortaca Belediyespor’u ağırlarken Bucak Belediyespor ise Çal Belediyespor’u konuk edecek. Sarayönü Belediyespor, Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşırken Denizli Sarayköyspor ise Burdur MAKÜ ağırlayacak.

                Konya derbisinde ise Ereğlispor ise Akşehirspor’u konuk edecek.

               

Bu haber 1320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...