Dobi Hasan ile yollar ayrıldı

4 Şubat 2020 17:56

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL)  7. Grupta güller diyarını temsil eden Isparta 32 Spor’da Kestelspor beraberliğinin ardından Teknik Direktör Hasan Şengün ile yollar ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere sezona Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile başlayan pembe-yeşilliler,  ligin beşinci haftasına kadar alınan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliğin ardından, deplasmanda oynanan ve 3 - 2 mağlubiyetle sonuçlanan Karaman Belediyespor maçının ardından ve Ekim ayının son haftasında karşılıklı anlaşma ile Teknik Direktör Tarık Söyleyiciyle yollar ayrıldı ve takım o hafta Yardımcı Antrenör Turgut Kul’a emanet edildi. Kul da, ligin altıncı haftasında deplasmanda oynanan Denizli Sarayköyspor maçında takımın başında çıktı ve takım o maçtan 1 – 1 beraberlikle ayrıldı.

Ispartaspor’da bir haftalık aranın ardından Teknik Direktörlüğe iki sezon önce de takımı çalıştıran Trabzonspor’un eski futbolcusu Hasan Şengün, namı değer Dobi Hasan getirildi. Hasan Şengün, ilk 3 Kasım tarihinde Isparta’da oynanan Konya Ereğlispor maçında takımın başında sahaya çıktı.

10 MAÇTA 7 GALİBİYET

2 BERABERLİK VE 1 MAĞLUBİYET ALDI

Pembe-yeşilliler, Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde bugüne kadar 10 maça çıktı ve özellikle ilk yarıda 7 maçın 6’sından galibiyetle ve 1’inden de beraberlikle ayrılarak toplam 19 puan toplayarak ligi üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Ancak, Isparta 32 Spor’da ikinci yarı beklenilenin tam tersine durumlar yaşandı. Zira, Teknik adam Şengün yönetiminde ikinci yarıda şuana kadar 3 maça çıkan Yeşil – Pembeliler 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak şimşekleri üzerine çekti.   

Tecrübeli Teknik Direktörle özellikle ilk yarıda başarılı sonuçlar alan Isparta 32 Spor, ancak, aynı başarıyı ikinci yarıda gösteremedi.

 

İŞTE ISPARTASPOR’DA HASAN

ŞENGÜN MAÇLARININ SONUÇLARI

Buna göre; Isparta 32 Spor’un Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle;

İlk yarı:

Ispartaspor – Konya Ereğlispor: 3 – 1

Bucak Belediye Oğuzhanspor – Ispartaspor: 0 – 2

Ispartaspor – Kepez Belediyespor: 3 – 0

Manavgat Belediyespor – Ispartaspor: 2 – 2

Ispartaspor – Ortaca Belediyespor: 2 - 1

Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor: 1 - 4

Ispartaspor – Çal Belediyespor: 2 – 0

İkinci yarı:

Ispartaspor – Akşehirspor: 1 – 0

MAKÜspor – Ispartaspor: 2 – 1

Ispartaspor – Kestelspor: 0 – 0

 

Bu haber 1346 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...