Bahçeşehir Koleji, Artistik Cimnastikte 3 yıldır şampiyon

6 Şubat 2020 17:33

Isparta Okullararası Artistik Jimnastik il Birinciliğinde Bahçeşehir Koleji,  Cimnastik Minik Erkek A İl İkincisi Minik, Minik Kız B İl Üçüncüsü oldu.

                Isparta Okullararası Artistik Jimnastik il Birinciliği tamamlandı. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen yarışmaya yoğun katılım oldu.

Cimnastik ve çocuk fitness branşlarında Isparta’mızın yetiştirdiği önemli antrenörlerimizden biri olan Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Mehmet Han Sakallı, okul sporları cimnastik yarışmalarında 3 yıldır Minik Erkek B kategorisinde şampiyonluğunu kurumuna kazandırıyor. Ayrıca  Bahçeşehir Koleji, yine bu yıl Cimnastik Minik Erkek A İl İkincisi Minik, Minik Kız B İl Üçüncüsü oldu.

Çalıştırdıı takımların hepsinde derece aldı. Yine cimnastikte ferdi derecelerle de kürsüye adını yazdırdı. ulusal ve uluslar arası düzeyde bir çok Ispartalı sporcular yetiştiren Fatih hoca, çocuk fitness dalında da Türkiye’nin  sayılı antrenörleri arasında yer alıyor. Bu branşta Ispartalı çocuklarımızı Avrupa dünya şampiyonalarına göndermiş kendisi de milli takım antrenörü olarak Avrupa üçüncüsü olmuştu.

Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Mehmet Han  Sakallı, sporun bir çok alanında başarısını ispatlamanın mutluluğunu yaşıyor. Isparta’mızın sporuna bir çok spor alanında katkı sağlayan Sakalı’yı kutluyor,  başarılarının devamını diliyoruz.

İŞTE DERECE ALAN SPORCULAR:

ÇOCUKLAR

KÜÇÜK ERKEK MİNİK B

ŞAMPİYON

Ömer Dülgerbaki

Ramiz Idızbez

Ayaz Kılınçkaya

KÜÇÜK KIZ MİNİK B TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ

Melis Şahin

Zümra pala

Elif Turhan

Zeynep Sena Yüceer

MİNİK A ERKEK İL İKİNCİSİ

Ahmet Okan Engin

Poyraz Efe Kineci

Mehmet Kaan ince

FERDİLERDE DERECEYE GİREN SPORCULAR

Ömer Dülgerbaki

Ramiz Idızbez

Poyraz Efe Kineci

Ahmet Okan Engin

Ayaz Kılınçkaya

Bu haber 1881 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...