Hac’da rehber olacak Din Görevlileri seçimi yapıldı

7 Şubat 2020 12:25

2020 yılı Hac dönemi çalışmaları başladı. Hac’da vatandaşların başında rehber olarak görev alacak Din Görevlilerinin seçimi dün yapıldı. Isparta İl Müftülüğünde yapılan din görevlisi seçmelerine ise kutsal bölgelerde çalışmak ve aynı zamanda hac farizasını yerine getirmek isteyen din görevlileri katıldı. 49 kişinin müracaat ettiği sınava 41 kişi katıldı.

MÜLAKATI BİZZAT GENEL MÜDÜR YAPTI

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak Din görevlisi, Bayan İrşad görevlisi ve Ekip personeli mülâkatı için Isparta'ya geldi.

MÜLAKAT ÖNCESİ

PERSONELLE SOHBET ETTİ

Dün Isparta İl Müftülüğü Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Hac’da vatandaşların başında rehber olarak görev alacak Din Görevlilerinin seçimini içeren mülakatı öncesi personelle sohbet eden Genel Müdür Bircan; Hac ve Umre ile ilgili akıllara takılan soruları cevapladı. Sınava giren personele moral verip, başarılar diledi.

BİRCAN; “MÜLAKATLARA

BİZZAT KATILMAYI PLANLIYORUM”

Sınava giren Müftülük personeli din görevlileri, imtihanların Isparta’da yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek; Genel Müdür Remzi Bircan’a teşekkür ettiler. Genel Müdür Remzi Bircan, imkanlar ölçüsünde mülâkatları her yıl bir ilde yapmayı planladıklarını ve personelin görev yaptığı yere gitmek istediklerini söyledi.

NALÇA; “49 KİŞİ BAŞVURDU

MÜLAKATA 41 KİŞİ GİRDİ”

Yapılan mülakat sınavıyla ilgili bilgi veren Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Zeki Nalça da; “Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak Din görevlisi, Bayan İrşad görevlisi ve Ekip personeli mülâkatı bu yıl ilimizde yapılmıştır. Mülakata Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan Hocamız bizzat katılmışlardır. Kendilerine şehrimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mülakatımıza 49 başvuru olmuş olup, bunun 41’i bizzat sınava katılmış bulunmaktadır” dedi.

 

Bu haber 1343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...